ΗΡΑΚΛΗΣ

Στην δημοσιότητα το πόρισμα «βόμβα» ( Έκθεση Αυτοψίας ) για τον Βιολογικό Καθαρισμό στην Μυρσίνη, το οποίο δικαιώνει τον κ. Νίκο Δημάκη!

Και μάλιστα, τον δικαιώνει πανηγυρικώς, αφού τα ευρήματα αποδεικνύουν ότι τα πράγματα εντός των εγκαταστάσεων δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι, εάν λειτουργούσε στην εντέλεια, όπως οφείλει, ο Βιολογικός…

Φυσικά, η Έκθεση Αυτοψίας εκθέτει πολιτικά (και όχι μόνο) τον δήμαρχο Γιάννη Λέντζα.

Να θυμίσουμε ότι ο επανεκλεγείς δήμαρχος διαβεβαίωνε από τις προεκλογικές εξέδρες, ότι όλα είναι εντάξει στον Βιολογικό.

Άραγε τώρα, τι έχει να πει; Ότι όλα είναι καλά;

Η συνέχεια

Τώρα, ποια θα είναι η συνέχεια;

Πρώτον, σχηματίζεται αναλυτικός φάκελος με όλες τις επιστημονικές ενδείξεις – μετρήσεις και προωθείται στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω…

Δεύτερον, όπως λένε κάποιοι που γνωρίζουν καλά το πως λειτουργεί η υπηρεσία περιβάλλοντος, αναμένεται μετά τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων, να επιβληθεί πρόστιμο στον Σύνδεσμο Αποχέτευσης.

Και τι πρόστιμο. «Καραμπινάτο»! Πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλές χιλιάδες ευρώ. Το πόσο ακριβώς και εάν θα επιβληθούν όπως επιμένουν οι πληροφορίες μας, θα το δούμε…

Ποιος θα τα πληρώσει; Μα, ο δημότης Ανδραβίδας – Κυλλήνης φυσικά! Εκείνος που κατά συντριπτική πλειοψηφία επανεξέλεξε τον κ. Λέντζα δήμαρχο, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι όλα έχουν καλώς!

Το papafotis.gr τήρησε την υπόσχεσή του

Το papafotis.gr αισθάνεται υπερήφανο επειδή κράτησε τη σημαία της ενημέρωσης στην Ηλεία ψηλά. Έστω και μόνο του! Τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στους αναγνώστες του για σωστή ενημέρωση.

Την ώρα που τα μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν τη βόρεια Ηλεία και τον κάμπο της είχαν πάθει «αφωνία» για τις καταγγελίες Δημάκη για τον βιολογικό, για το Αυτόφωρο αλλά και για την αυτοψία για τον Βιολογικό, το papafotis.gr ενημέρωνε με ρεπορτάζ τους αναγνώστες του για τα πάντα.

Δημοσιεύσαμε τις καταγγελίες Δημάκη στο  Δήμαρχε Γιάννη Λέντζα λειτουργεί ο βιολογικός;

Βρεθήκαμε στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας, οι μόνοι που βρεθήκαμε εκεί και σας ενημερώσαμε για το τι ακριβώς συμβαίνει με το Αυτόφωρο Δημάκη & οι αποκαλύψεις για τον Βιολογικό

Ήμασταν εκεί στην επί τόπου αυτοψία των επιθεωρητών περιβάλλοντος και σας ενημερώσαμε άμεσα με το «Έσκασε η βόμβα» του Βιολογικού όταν κάποιοι άλλοι …«πετούσαν χαρταετό».

Συνεχίστε να επισκέπτεστε το papafotis.gr και να το προτείνετε στους γνωστούς σας. Εδώ, μαθαίνετε το τι πραγματικά συμβαίνει!

 

Διαβάστε και μόνοι σας το πόρισμα, το οποίο υπογράφει και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ο Ηρακλής» κ. Έκτορας Ρουμελιώτης

Πόρισμα - Έκθεση αυτοψίας 1η σελίδα
Πόρισμα – Έκθεση αυτοψίας 1η σελίδα
Πόρισμα - Έκθεση αυτοψίας 2η σελίδα
Πόρισμα – Έκθεση αυτοψίας 2η σελίδα

Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε και μετά τις εκλογές φυσικά. Πρώτον, ως απάντηση σε εκείνους που διέδιδαν ότι το κάνουμε για προεκλογικούς λόγους.

Δεύτερον, επειδή η μη σωστή λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού είναι μια πραγματική περιβαλλοντική βόμβα, που απειλεί την υγεία όλων μας και την τοπική οικονομία.

Αυτά προς το παρόν για το θέμα του βιολογικού και θα επανέλθουμε δριμύτεροι με νέο ρεπορτάζ του papafotis.gr σε λίγο καιρό…

Περισσότερα για Νίκο Δημάκη εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *