Φιάσκο Λέντζα με το σχολείο της Ανδραβίδας;

Μια λογική ερώτηση προς τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα είναι εάν «λειτουργεί ο βιολογικός στη Μυρσίνη».

Και αυτό μετά από μια σειρά κοινοποιήσεων εχθές Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου από τον ενεργό πολίτη κ. Νίκο Δημάκη από την προσωπική του σελίδα (κλικ εδώ).

Μετά από μια επίσκεψη στη σελίδα του κ. Δημάκη, τα λογικά ερωτήματα που προκύπτουν και επιβάλλεται να τα απαντήσει στους δημότες του ο  δήμαρχος Γιάννης Λέντζας είναι:

– Δήμαρχε Γιάννη Λέντζα λειτουργεί ο βιολογικός καθαρισμός ναι ή όχι;

– Εάν όχι, τι έχετε πράξει ως δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης για να προστατεύσετε τους δημότες σας και την δημόσια υγεία, ως οφείλετε;

– Εάν όχι, τι έχετε πράξει για να μην χρεώνονται οι δημότες λογαριασμούς για μια υπηρεσία που δεν τους παρέχεται;

Τα άνωθεν ερωτήματα έχουν άλλο έναν λόγο να απαντηθούν μετά την επίσκεψη του Οικουμενικού μας Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, κατά την οποία δηλώσατε σε όλους τους τόνους ότι υπερασπίζεστε και προστατεύετε το περιβάλλον…

Αναμένουμε επισήμως απαντήσεις προς τους δημότες καθώς το ρεπορτάζ τρέχει και ήδη έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις, που αφορούν τον καταγγέλλοντα, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε την Παρασκευή το πρωί.

Συνεχίστε να επισκέπτεστε το papafotis.gr για να είστε σωστά ενημερωμένοι. Για να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει στην πανέμορφη και τόσο παραμελημένη Ηλεία μας.

Διαβάστε την εξέλιξη της υπόθεσης

Αυτόφωρο Δημάκη & οι αποκαλύψεις για τον Βιολογικό

Τσιρίκος παίρνει θέση για το Αυτόφωρο Δημάκη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *