Δημήτρης Παπαφώτης

Καλώς ήρθατε στον ενημερωτικό ιστότοπο papafotis.gr  

 

Είναι μια προσπάθεια για πολύπλευρη ενημέρωση για θέματα και γεγονότα που συμβαίνουν στην Ηλεία και όχι μόνο. Από εδώ θα διαβάζετε μόνο διασταυρωμένες ειδήσεις. Πρόθεση των συντακτών  να προβάλλονται και οι απόψεις που είναι αποκλεισμένες από τα “συστημικά” μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επειδή, μόνον έτσι είναι δυνατό να ενημερωθείτε για όλες τις απόψεις και να οδηγηθείτε στα δικά σας συμπεράσματα.

 

Επίσης, τα άρθρα γνώμης και οι πολιτικές αναλύσεις που θα διαβάζετε εδώ, θα βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα και μόνο! Απεχθανόμαστε τις “κραυγές” τα “συνθήματα” και τη λογική “έτσι είναι επειδή έτσι γουστάρω”. Καλοδεχούμενα τα άρθρα των αναγνωστών, αρκεί να τηρούν τα παραπάνω.

 

Το papafotis.gr είναι ένας νέος ιστότοπος, ο οποίος είναι και θα συνεχίσει να είναι υπό διαμόρφωση. Στήλες και κατηγορίες θεμάτων θα ενσωματώνονται, θα τροποποιούνται καθώς θεωρούμε ότι ένας “σωστός” ιστότοπος οφείλει να λειτουργεί όπως κάθε ζωντανός οργανισμός. Δηλαδή, να εξελίσσεται διαρκώς. Φιλοδοξεί να γίνει ένα ζωντανό κύτταρο ενημέρωσης.

 

Για αυτό λοιπόν δεχτή κάθε ιδέα, πρόταση ή συμβουλή που θα κάνει το papafotis.gr πιο εύκολο στην ανάγνωση και απλούστερη την περιήγηση του επισκέπτη.

 

Καλή ανάγνωση.