Δε. Σεπ 26th, 2022
Σημαντικά κέρδη για το ρούβλι σε αξία εις βάρος του δολαρίου

Το ρούβλι καθημερινά κερδίζει στην ισοτιμία του με το δολάριο! Εάν αυτό είναι το φοβερό και τρομερό οικονομικό πλήγμα που θα επιφέραμε εμείς οι Δυτικοί με το πολυδιαφημισμένο εμπάργκο, τότε τι να σκεφτούμε; Ίσως να πρέπει να διδαχθούμε ξανά εδώ στη Δύση την επιστήμη των Οικονομικών.

Την ίδια στιγμή, που δεκάδες εκατομμύρια νοικοκυριά στην Ευρώπη στενάζουν οικονομικά από τις συνέπειες του εμπάργκο, το οποίο η ίδια η Ευρώπη επέβαλε στην Ρωσία, οι οποίες συνέπειες ήρθαν αμέσως μετά από εκείνες της κατάρρευσης της εφοδιαστικής αλυσίδας λόγω των lockdown για τον κορωνοϊό, οι Ρώσοι βλέπουν το ρούβλι που έχουν στις τσέπες τους να κερδίζει καθημερινά αξία σε σχέση με το δολάριο και τα άλλα νομίσματα της Δύσης.

Σήμερα νωρίς το πρωί, η ισοτιμία ήταν 65 ρούβλια για ένα δολάριο. Την ημέρα της εισβολής ήταν στα 84 ρούβλια για ένα δολάριο…Μάλιστα, τις πρώτες εβδομάδες του πολέμου έφτασε και στα 134 ρούβλια για ένα δολάριο.

Εδώ στο papafotis.gr είχαμε γράψει το πως και τα γιατί ο Πούτιν κατάφερε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα για το ρούβλι και να κερδίσει μια μεγάλη επιτυχία σε βάρος της Δύσης.

Όπως όλα δείχνουν το οικονομικό επιτελείο του Ρώσου Προέδρου επιβεβαιώνεται καθημερινά και η Ρωσία που θα χρεοκοπούσε, τελικά …δεν! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.