Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για ΙΕΚ ΔΥΠΑ 2023-2024

Share

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για ΙΕΚ ΔΥΠΑ 2023-2024 για την εισαγωγή στα 30 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για το έτος κατάρτισης 2023-2024.

Αφορά 39 ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας. Δικαίωμα αίτησης έχουν όσοι είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου (Γενικού ή Επαγγελματικού), όλων των ηλικιών.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και αποκλειστικά μέσω gov.gr με τους κωδικούς TAXIS στη διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-iek-tou-oaed

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά περιλαμβάνουν τον τίτλο σπουδών και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ενώ όλα τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται (upload) στην αίτηση σε μορφή PDF.

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να επιλέξει συνολικά: έως τρεις ειδικότητες κατάρτισης με σειρά προτίμησης (1η, 2η, 3η) σε έως δύο ΙΕΚ της ΔΥΠΑ.

Τα 30 ΙΕΚ της ΔΥΠΑ παρέχουν ποιοτική αρχική επαγγελματική κατάρτιση, που θα διευκολύνουν την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Η φοίτηση είναι διάρκειας πέντε συνολικά εξαμήνων… (διαβάστε τη συνέχεια στην πηγή)

Το papafotis.gr δείνει ιδιαίτερο βάρος στα θέματα εργασίας και θέσεων εργασίας. Με τη συχνή σας επίσκεψη εδώ, ενημερώνεστε έγκαιρα για ότι θα μπορούσε να ενδιαφέρει από πλευράς ΔΥΠΑ (πρώηνΟΑΕΔ) τον κάτοικο της Ηλείας και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις