Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Ζητούν σύγκληση της ΚΟ στη ΝΔ – Ισχυροί τριγμοί μετά το «χαστούκι» των Ευρωεκλογών

Share

Ζητούν σύγκληση της ΚΟ στη ΝΔ καθώς επικρατεί αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που αποτέλεσε πολιτικό «χαστούκι» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία το τελευταίο διάστημα ξεπέρασε κάθε όριο αλαζονείες επικαλούμενη το 41% των εθνικών εκλογών.

Δυσαρεστημένοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ γύρισαν την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη με το κόμμα να συγκεντρώνει στις ευρωεκλογές μόλις 28,3% και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να ομολογεί την αποτυχία αφήνοντας ανοιχτό ενδεχόμενο ανασχηματισμού το επόμενο διάστημα.

Στελέχη του κόμματος ζητούν εξηγήσεις για την αποτυχία. Μετά τον Νικήτα Κακλαμάνη, έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας ζήτησε με επιστολή του και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς.

«Οφείλουμε να δώσουμε μια σοβαρή απάντηση, στους εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακά ψηφοφόρους μας, που κάποιοι παρόλο που τα σπίτια τους στα χωριά βρίσκονται 100 μέτρα από τα εκλογικά κέντρα επέλεξαν να απέχουν και άλλοι να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική» αναφέρει στην επιστολή του ο βουλευτής ο οποίος είχε εκφράσει και την αντίθεσή του με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=853573909916975&set=a.339432081331163&type=3&ref=embed_post

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις