Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Θλίψη στην Πάτρα: Πέθανε ο Ανδρέας Πανταζάτος

Share

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του πασίγνωστου κατασκευαστή Ανδρέα Πανταζάτου.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχος του κόμματος και πρώην Προέδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ανδρέα Πανταζάτο. Συνιδρυτής μαζί με τον αείμνηστο διαιτητή Μπάμπη Τσαγκαρουσιάνο το 1983 αφότου επέστρεψε στην Πάτρα της Τοπικής Επιτροπής Ζαβλανίου, υπηρέτησε με ζήλο και αφοσίωση την παράταξη από πολλές θέσεις ευθύνης ενώ υπήρξαν μαζί με το ιστορικό και προβεβλημένο στέλεχος Θρασύβουλο Μαυρομμάτη οι μακροβιότεροι Πρόεδροι της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας.

Διακρίθηκε στον κατασκευαστικό κλάδο, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση αρχικά ως Δημοτικός Σύμβουλος και στη συνέχεια ως Αντιδήμαρχος ενώ μεγάλη ήταν η προσφορά του και στην αγαπημένη του ομάδα Α.Π.Σ. ΖΑΒΛΑΝΙ καθώς και σε Πολιτιστικούς και Κοινωνικούς Συλλόγους της πόλης μας.

Σεμνός, με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένος, στυλοβάτης στις νίκες και στις ήττες του κόμματος, ανιδιοτελής και εργατικός αποτελεί μέρος της ιστορίας και της ψυχής του κόμματος στην Αχαΐα ενώ η έγνοια του ήταν πάντα ο συνάνθρωπος. Το αποτύπωμά του είναι ανεξίτηλο. Όπως και η σκέψη του.

Κοιτούσε πάντα το μέλλον με γνώμονα τα μεγάλα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού».

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές απευθύνουν στη σύζυγό του Αθανασία και στις κόρες του Κυριακή, Χαρά και Μαρία τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς του στην παράταξη η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας αποφάσισε και θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη του κατά τη διάρκεια της κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης για τις Ευρωεκλογές η οποία θα πραγματοποιηθεί τη προσεχή Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στις 8 το βράδυ μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο Πάτρας με ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη.

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις