Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λιατσής «Στήριξη του εμπορικού κόσμου»

Share

Σπύρος Λιατσής : «Προτεραιότητά μας η στήριξη του εμπορικού κόσμου της πόλης»

Η στήριξη του εμπορικού κόσμου και η οικονομική ανάκαμψη της αγοράς του Πύργου αποτελούν βασικές προτεραιότητες για τον συνδυασμό «Σύγχρονος δήμος Πύργου – Νέα Εποχή», όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής Σπύρος Λιατσής, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε με επιτυχία ο τοπικός εμπορικός σύλλογος.

Συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του, ο Σπύρος Λιατσής περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους του Πύργου και συζήτησε με δεκάδες πολίτες και επαγγελματίες για τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην αγορά κατά τη θερινή περίοδο.

Όπως ανέφερε στις συζητήσεις του, είναι υπέρμαχος κάθε πρωτοβουλίας που προάγει την εξωστρέφεια στον δήμο, αποδίδοντας τα εύσημα στο Διοικητικό Συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου για την προσπάθεια, και πρόσθεσε πως μια σωστή δημοτική αρχή πρέπει να συμβάλλει στην ποιοτική λειτουργία της αγοράς με τις κατάλληλες υποστηρικτικές υποδομές.

Προτεραιότητά μας η στήριξη του εμπορικού κόσμου της πόλης
Προτεραιότητά μας η στήριξη του εμπορικού κόσμου της πόλης

Ο Σπύρος Λιατσής επισήμανε πως οι έμποροι του Πύργου είναι το κατεξοχήν ζωντανό και παραγωγικό κύτταρο της πόλης και του δήμου συνολικά, υπογραμμίζοντας ότι ο συνδυασμός του είναι δίπλα τους και στηρίζει τις προσπάθειές τους και ότι, εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, θα δώσει προτεραιότητα στην οικονομική ανάπτυξη.

«Ο εμπορικός κόσμος του Πύργου ήταν και είναι διαχρονικά η “καρδιά” της πόλης, το κύτταρο που δίνει ζωή σε όλο τον δήμο.

Για εμάς, σύγχρονος Πύργος σημαίνει σύγχρονη αγορά, σύγχρονες πρωτοβουλίες και δράσεις που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη.

Η Λευκή Νύχτα είναι μια πρωτοβουλία προς τη σωστή κατεύθυνση.

Εμείς όμως επιδιώκουμε τη στήριξη της αγοράς σε σταθερή βάση και όχι αποσπασματικά.

Πεποίθησή μας είναι πως η δημοτική αρχή πρέπει να δημιουργεί σύγχρονες υποστηρικτικές υποδομές και να λύνει προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό, η στάθμευση και η καθαριότητα, για να λειτουργεί και να αναπτύσσεται η αγορά.

Η παράταξή μας μπορεί να το εγγυηθεί και, εφόσον μας τιμήσουν οι συνδημότες μας με την ψήφο τους, θα το κάνουμε πράξη», κατέληξε ο κ. Σπύρος Λιατσής.

Αποτελέσματα δημοσκόπησης για το δήμο Πύργου

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις