Ο Παναγιώτης Δούμας εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ένωσης

Μια σπουδαία πολιτική κίνηση έκανε την εβδομάδα που πέρασε ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Κατάφερε να εντάξει στην «Πατριωτική Ένωση» τον πολύ γνωστό εκδότη του πατριωτικού χώρου κ. Γιάννη Γιαννάκενα αλλά και τον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Δούμα, ο οποίος μάλιστα αναλαμβάνει και Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Την πληροφορία για την ένταξη του κ. Γιαννάκενα την είχαμε γράψει στο papafotis.gr πριν λίγες ημέρες.

Για τον Ηλείο στην καταγωγή κ. Δούμα να σημειώσουμε ότι είναι ένας από τους τρεις συντελεστές της επιτυχημένης ιντερνετικής εκπομπής Right2TheBone.   Η εκπομπή Right2TheBone καταπιάνεται με «δύσκολα» θέματα και έχει κάθε φορά ενδιαφέροντες καλεσμένους. Είναι μια παραγωγή του ΔΙ.Ε.ΣΥ. (Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών).

Υπήρξε Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη. Εκείνοι που γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο, λένε ότι ο κ. Παναγιώτης Δούμας ήταν ο άνθρωπος «κλειδί» που δικτύωσε τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη με τα μεγάλα πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο Δελτίο Τύπου της «Πατριωτικής Ένωσης» το οποίο δημοσιεύουμε στη συνέχεια.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ εντάχθηκαν δύο σημαντικά στελέχη του πατριωτικού κινήματος, οι κ.κ. Γιάννης Γιαννάκενας και Παναγιώτης Δούμας.

Ο κ. Γιάννης Γιαννάκενας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών, είναι ιδιοκτήτης των Εκδόσεων Πελασγός και Ρήσος και διατηρεί βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας με βιβλία εθνικής αυτογνωσίας.

Δραστηριοποιείται από τα μαθητικά του χρόνια στον πατριωτικό χώρο με αφετηρία το ΕΝΕΚ και συμμετοχή σε όλα τα κινήματα του πατριωτικού χώρου μέχρι σήμερα και σε σειρά εκλογικών αναμετρήσεων. Έχει συμμετάσχει έμπρακτα σε σωρεία πρωτοβουλιών για τα εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό, το Βορειοηπειρωτικό και το Κυπριακό, ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά στην πρωτοβουλία για την διάδοση και διεθνοποίηση της ελληνικής γλώσσας. Είναι συνεπής υπερασπιστής του πολυτονικού συστήματος γραφής, βάσει του οποίου εκδίδονται τα βιβλία του.

Ο κ. Παναγιώτης Δούμας, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Εκπροσώπου Τύπου, είναι δημοσιογράφος και συνεργάζεται με ελληνικές και ξένες εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες. Στο παρελθόν ως επιχειρηματίας θήτευσε ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Δραστηριοποιείται στο πατριωτικό κίνημα από τα μαθητικά του χρόνια, με αφετηρία τους «Ελευθέρους Μαθητές». Έχει συμμετάσχει έμπρακτα στους αγώνες για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό με φυσική και ενεργή παρουσία σε σειρά εκλογικών αναμετρήσεων στη Χειμάρρα. Σήμερα είναι ένας από τους τρεις βασικούς
συντελεστές ως υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ.).

Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου ο κ. Γιαννάκενας δήλωσε:

«Οι εξελίξεις για τον ελληνισμό και την πατρίδα δεν επιτρέπουν αδράνεια. Αντιθέτως, επιβάλλεται αγώνας αντίστασης. Έχουμε χρέος όλοι απέναντι σ’ αυτούς που έρχονται. Στηρίζω την Πατριωτική Ένωση του αδιαμφισβήτητου πατριώτη κ. Προδρόμου Εμφιετζόγλου».

Ο νέος Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Δούμας δήλωσε: «Το δίλημμά μου ήταν εύκολο: Αποχή ή Εμφιετζόγλου. Κι επειδή δε συνηθίζω να απέχω, το δίλημμα έγινε μονόδρομος. Καλώ όλους τους παλιούς και νέους συναγωνιστές μου που γνωρίζουν την ιστορία του πατριωτικού χώρου, αλλά και το ποιόν του Προδρόμου Εμφιετζόγλου να πράξουν το ίδιο. Γνωρίζουν και αυτοί ότι είναι μονόδρομος. Γνωρίζουν ότι είναι αυτονόητο».

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

Ο Γιάννης Γιαννάκενας ενισχύει πολιτικά τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου
Ο Γιάννης Γιαννάκενας με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *