Ο κ. Γιαννάκενας θα χαρίσει ιδιαίτερη δυναμική στην εκλογική προσπάθεια Εμφιετζόγλου

Ο γνωστός εκδότης κ. Γιάννης Γιαννάκενας θα υποστηρίξει στις προσεχείς εκλογές την πολιτική προσπάθεια του κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Γιαννάκενα να κατέρχεται υποψήφιος στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών με την «Πατριωτική Ένωση».

Είναι ο ιδιοκτήτης των Εκδόσεων Πελασγός και Ρήσος. Στη βιτρίνα του βιβλιοπωλείου που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, θα μπορείτε να βρείτε βιβλία του ευρύτερου «Πατριωτικού Χώρου.

Από τα νεανικά του χρόνια βρίσκεται στον εθνικιστικό χώρο. Είχε ενεργή συμμετοχή σε όλα τα πατριωτικά κινήματα μέχρι σήμερα και θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Έχει συμμετάσχει έμπρακτα σε πολλές πρωτοβουλίες για τα εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό, το Βορειοηπειρωτικό και το Κυπριακό. 

Τέλος, πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στην ενεργή του δράση στην πρωτοβουλία για την διάδοση και διεθνοποίηση της ελληνικής γλώσσας. Παραμένει απολύτως πιστός στο πολυτονικό σύστημα γραφής, βάσει του οποίου εκδίδονται όλα τα βιβλία του.

Η συστράτευσή με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, είναι βέβαιο ότι θα δώσει μεγάλη δυναμική στην εκλογική προσπάθεια της «Πατριωτικής Ένωσης». Ιδιαίτερα στην (αρκετά μεγάλη) εκλογική δεξαμενή, όχι μόνο των εθνικιστών αλλά και με την ευρύτερη έννοια του όρου πατριωτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *