Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Σκιαδαρέσης: Παρουσίαση λογότυπου & ονομασίας

Share

Παρουσίαση λογότυπου και ονομασίας της παράταξης του κ. Σπύρου Σκιαδαρέση για τις εκλογές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Φίλες και φίλοι,

Με ακέραια την συναίσθηση της ευθύνης θα θέλαμε να παρουσιάσουμε στο κοινό της Δυτικής Ελλάδας το λογότυπο και την ονομασία της παράταξής μας.

Η ονομασία «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε», απεικονίζει για εμάς μια καινούργια πορεία στην Αυτοδιοίκηση, με νέους ανθρώπους, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας το κοινό τους όραμα για το μέλλον.

Το έμβλημα της Γέφυρας συμβολίζει την θέληση μας για την ανακούφιση κάθε ανισότητας και την σθεναρή αντίσταση μας σε κάθε είδους μεροληπτική μεταχείριση των συμπολιτών μας. Η γεφύρωση των διαφορών και η διάθεση για συνέργειες είναι για εμάς αυτονόητη στάση ζωής.

Τα τρία «✔️»προβάλλουν την πρόθεση μας να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένο έργο και στους τρεις νομούς. Με ισοτιμία, δικαιοσύνη και ισόρροπη ανάπτυξη. Χωρίς αποκλεισμούς και διάθεση μεροληψίας.

Η περιοχή μας διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα και η δημιουργία περιφερειακής συνείδησης αποτελεί κεντρικό στόχο της παρουσίας μας.

Τα βελάκια στις τρεις αποχρώσεις του πρασίνου συμβολίζουν την ελπίδα και την προσήλωση μας στην αλλαγή, την οποία και επιθυμούμε και θα πετύχουμε!

 

«Νέα Δυτική Ελλάδα - Ενωμένοι Μπορούμε»,
«Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε»,

 

Με εκτίμηση
ΣΠΥΡΟΣ Ν. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας
“ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενωμένοι Μπορούμε”

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις