αρνήθηκε να αναφερθεί στην υπόθεση Ανδρουλάκη

«Το Μαξίμου δεν γνώριζε τίποτα» φέρεται να είπε ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ κ. Παναγιώτης Κοντολέων απαντώντας στις ερωτήσεις της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Τι είπε για Μητσοτάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τέως διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων φέρεται να είπε ότι ουδέποτε ο πρωθυπουργός ή το γραφείο του ενημερώνονταν για αποφάσεις άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών για να προσθέσει πως ενημερώσεις γίνονταν με υπηρεσιακά σημειώματα για τα αποτελέσματα ερευνών μόνο αν αυτό κρινόταν απαραίτητο.

Τι απάντησε για Ανδρουλάκη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρνήθηκε να αναφερθεί στην υπόθεση Ανδρουλάκη ακόμα και για το αν έχει καταστραφεί ο συγκεκριμένος φάκελος όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα επικαλούμενος την ρήτρα απορρήτου.

Τι απάντησε ο Δημητριάδης

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόρρητο που διέπει υποθέσεις εθνικής ασφάλειας και ΕΥΠ επικαλέστηκε και ο πρώην γγ του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.

Όπως όλα δείχνουν, ιδίως μετά την κρίσιμη εμφάνιση και δημόσια τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού Κόστα Καραμανλή εχθές στην Κρήτη, ο ασκός του Αίολου για την ελληνική πολιτική σκηνή έχει ανοίξει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *