Τε. Σεπ 28th, 2022
Οργή πολιτών για το βοήθημα στο ηλεκτρικό ρεύμα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους σήμερα χιλιάδες Έλληνες πολίτες. Έλαβαν το ειδικό email που τους πληροφορεί για το χρηματικό ποσό που θα εισπράξουν από το «περίφημο» Power Pass…

Απογοήτευση…

Προς μεγάλη τους απογοήτευση διαπίστωσαν ότι το ποσό που τους αναλογεί αντιστοιχεί σε λίγες δεκάδες ευρώ! Άλλος παίρνει 20 ευρώ άλλος 50 και άλλος 90 ευρώ.

Πολύ λίγοι είναι εκείνοι που παίρνουν ένα ποσό τέτοιο, που να είναι ικανό να τους βοηθήσει να αποπληρώσουν τον υπέρογκα αυξημένο λογαριασμό. Μετά το αρχικό σοκ, όλοι αναρωτιούνται πως θα καταφέρουν να πληρώσουν για να μην τους κόψει την παροχή ηλεκτρικού ο ΔΕΔΔΗΕ.

 

Πως θα δείτε τι ποσό δικαιούστε

Για να δείτε το ποσό που θα λάβετε από το Power Pass:

Επισκεφτείτε την εφαρμογή στο vouchers.gov.gr.

Επιλέγετε το εικονίδιο Power Pass.

Συνδέεστε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τους κωδικούς Taxisnet.

Μόλις συνδεθείτε, η εφαρμογή του Power Pass θα δείξει το ΑΦΜ σας (του Δικαιούχου) και θα εμφανίζει την αίτηση ως «Υπό Εκκαθάριση».

Παρακάτω βρίσκεται η Σύνοψη Εκκαθάρισης του Power Pass και το Εκκαθαρισθέν Ποσό.

 

Έρχεται «μαύρο»

Για την αξιοπιστία του Πρωθυπουργού και των υπουργών βέβαια δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι…

Όπως όλα δείχνουν, εάν δεν αλλάξει κάτι ριζικά μέχρι τις εκλογές (όποτε κι αν διεξαχθούν) το χρώμα του μαύρου θα …φορεθεί πολύ στις κάλπες!

 

 

Καλαματιανός για το power pass: «Για γέλια ή για κλάματα η επιδότηση ενέργειας;»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.