Οι Σπετσναζ ανοίγουν τον δρόμο στη ρωσική προέλαση

Ένα πολύ σκληρό video δημοσίευσαν οι ρωσικές δυνάμεις από την Ουκρανία, που δείχνει την δράση μιας ομάδας των ελίτ του Ρωσικού Στρατού Spetsnaz να εκκαθαρίζουν ενέδρες σε δασική περιοχή. Τα δέντρα και το έδαφος έχουν καεί από το βομβαρδισμό.

Αυτό γίνεται για να μπορέσουν να προελάσουν οι άλλες ρωσικές μονάδες (πεζικό, πυροβολικό κ.λ.π.) χωρίς απώλειες. Για αυτό το λόγο, από τότε που ξεκίνησε η β΄φάση της ρωσικής εισβολής, οι ρωσικές απώλειες έχουν περιοριστεί δραστικά σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες του πολέμου.

Επικεφαλής στην β΄φάση είναι ο στρατηγός Αλεξάντερ Ντβόρνικοφ. Είναι κάτι παραπάνω από βετεράνος του πολέμου στην Συρία. Είναι εκείνος που άλλαξε τις τακτικές που πολεμούσαν έως τότε οι Σύριοι του Άσαντ και τους χάρισε την ολοκληρωτική νίκη.

Οι Δυτικοί δεν τον ξεχνούν. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε αφού τον αποκαλούν «ο χασάπης της Συρίας». Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον στρατηγό και θα πάρετε μια γεύση για το τι γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ουκρανία αλλά και το τι θα ακολουθήσει.

Δείτε το video αλλά να γνωρίζετε ότι φαίνονται χωρίς περικοπές οι Ουκρανοί νεκροί στρατιωτικοί, προφανώς για λόγους ψυχολογικού πολέμου που κάνουν οι Ρώσοι με την διάδοση του video. Μην επιτρέψετε να το δουν παιδιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *