Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Ολοταχώς προς εκλογές- Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Share

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας (πιθανότερο μέχρι την Παρασκευή) θα ανακοινωθεί ο βασικός κορμός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μετά τη σημερινή ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για εκλογές μέσα στην άνοιξη, όλα άρχισαν να «τρέχουν».

Είμαστε ξεκάθαρα σε προεκλογικό κλίμα γι ατα καλά!

Ώρα για τα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αυτό σημαίνει περίπου το 80% των ονομάτων. Το υπόλοιπο 20 % θα διαμορφωθεί εν καιρώ αφήνοντας τα κατάλληλα περιθώρια κινήσεων στον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε μακράς διάρκειας σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με την τριάδα των υπευθύνων για τη συγκρότηση των υποψηφίων.

Της γραμματέως του κόμματος Ράνιας Σβίγγου, του αναπληρωτή γραμματέα Γιώργου Βασιλειάδη και του διευθυντή του γραφείου του προέδρου του κόμματος Μιχάλη Καλογήρου.

Αυτή η σύσκεψη θα επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες, για την αντιμετώπιση των τελευταίων εκκρεμοτήτων που έχουν απομείνει.

Την προσεχή Πέμπτη ή Παρασκευή, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, θα συνέλθει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για την έγκριση των ψηφοδελτίων, τα οποία αμέσως μετά θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες

– Από τη σημερινή Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν θα είναι υποψήφιοι, από όσους εκλέχτηκαν με σταυρό, ο βουλευτής Καρδίτσας Σπύρος Λάππας και ο βουλευτής Τρικάλων Αθανάσιος (Σάκης) Παπαδόπουλος.

Ο Γιάννης Δραγασάκης, όπως έγραψε πρόσφατα η στήλη, δεν θα είναι υποψήφιος με σταυρό, ενώ θα ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα τοποθετηθεί στη 12η – και τιμητική – θέση στο Επικρατείας.

Από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας δεν θα είναι υποψήφιος ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Αντιθέτως, από την παλαιά φρουρά του κόμματος, υποψήφιος θα είναι στην Α’ Πειραιά ο Θοδωρής Δρίτσας.

πηγή

 

Άλλες δημοσιεύσεις για ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις