Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Ο ΕΡΜΗΣ»: Ανακοίνωση «καταπέλτη» κατά Αντωνακόπουλου

Share

Ανακοίνωση «καταπέλτη» κατά του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, δημοσίευσε πριν λίγο το ΔΣ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ν. Ηλείας «Ο ΕΡΜΗΣ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επειδή από την αρχή της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023, έχουμε δεχθεί τόνους λασπολογίας από τα φερέφωνα του νυν δήμαρχου Πύργου, οφείλουμε σαν Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ν. Ηλείας «Ο ΕΡΜΗΣ» να επισημάνουμε τα εξής:

Σύμφωνα με την αριθ.8216/128/14 επικαιροποίηση του Γ.Π.Σ.Λ. Κατακόλου, του ΥΝΑ Μ. Βαρβιτσιώτη (ΑΑΠ 278΄/2014) και την με ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 2131.1/2026/2018 απόφαση του τέως λιμενάρχη Κατακόλου Πλωτάρχη Δ.Ν. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ Λ.Σ όπως ισχύει έως σήμερα, οι φορείς που μπορούν να δραστηριοποιούνται εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα (ΧΖΛ) Κατακόλου, καθώς και οι θέσεις αυτών, είναι συγκεκριμένοι.

Την τελευταία διετία παρατηρούμε με έκπληξη τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου (ΔΛΤΠ), να παραχωρεί αφειδώς τη χρήση κοινόχρηστων χώρων στην ΧΖΛ Κατακόλου, τόσο σε επαγγελματικές ομάδες που δεν προβλέπεται να βρίσκονται εντός της ΧΖΛ, όσο και σε επαγγελματίες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την αποκλειστική χρήση κοινόχρηστων χώρων ΧΖΛ.

Σε ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τις παράνομες κατά την γνώμη μας παραχωρήσεις (ιππήλατες άμαξες, εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, τουριστικά γραφεία), ο Σύλλογος μας, έχοντας ως υποχρέωση να προασπίσει το έννομο συμφέρον των μελών του, χρησιμοποιεί τη νομική οδό της προσφυγής εναντίον αυτών των αποφάσεων του ΔΛΤΠ για να εξασφαλίσει το μεροκάματο και την οικονομική επιβίωση επί της ουσίας, όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων μας.

Ο ΝΥΝ δήμαρχος Πύργου όμως, χρησιμοποιώντας τεχνικές γκαιμπελισμού, «απομονώνει» ότι θεωρεί ότι μπορεί να βλάψει τον πολιτικό του αντίπαλο μιας και ο πρόεδρος του σωματείου μας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» του κ. Καννή, και το χρησιμοποιεί για να τον βάλλει!!! Αρκετά κ. Αντωνακόπουλε! Αρκετά!!!

Δεν μπορείτε πλέον να διαστρεβλώνετε την αλήθεια και να πουλάτε το παραμύθι ότι ο Σύλλογος μας δεν επιθυμεί τους τουρίστες στον Πύργο, μιας και ήμασταν οι πρώτοι που μεταφέραμε και θα συνεχίσουμε να μεταφέρουμε τουρίστες στην Πόλη μας.

Αυτό που ζητούσαμε και θα το ζητάμε πάντα είναι η νομιμότητα των διαδικασιών, και όχι τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι!

Για το Δ.Σ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ν. Ηλείας «Ο ΕΡΜΗΣ»

Ο Πρόεδρος                                                                                                            Ο Γραμματέας
Τσαπάρας Παναγιώτης                                                                              Ρέππας Φώτιος

 

Τι συμβαίνει στο ΔΛΤ Πύργου; Δεσμεύτηκαν χρήματα;

 

«Απόδραση» από το παραμελημένο Κατάκολο

‘Άλλες δημοσιεύσεις για το Κατάκολο

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις