Αντρέας Καπογιάννης Αυγή Πύργου

«Σκοτεινοί κύκλοι» παραεξουσίας επιχείρησαν να πλήξουν την δημοσιογραφική αξιοπιστία και ηθική ακεραιότητα μιας εμβληματικής προσωπικότητας στα δημοσιογραφικά δρώμενα της Ηλείας. Του κ. Αντρέα Καπογιάννη.

Φυσικά, η βορβορώδης απόπειρά τους έπεσε στο κενό!

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στον Πύργο μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στήριξαν και υπερασπίστηκαν την ηθική ακεραιότητα του πασίγνωστου υπερασπιστή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, Ανδρέα Καπογιάννη.

Στήριξη στον Αντρέα Καπογιάννη

Το papafotis.gr δηλώνει δημοσίως με όλη τη δύναμη της φωνής του, ότι στηρίζει απόλυτα τον κ. Αντρέα Καπογιάννη. 

Η ύπαρξη και η δραστηριότητα ενός δημοσιογράφου όπως του κ. Καπογιάννη αποτελεί τιμή για την κοινωνία του Πύργου.

Είναι πραγματικά μεγάλη τύχη για όλους μας, που ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνεχίζει να καταβάλει μια σπουδαία προσπάθεια ενημέρωσης, η οποία ξεκίνησε δεκαετίες πριν…

Δεν είναι ανάγκη να συμφωνεί κάποιος με όλα όσα γράφει ένας δημοσιογράφος. Ούτε να ενστερνίζεται 100% την οπτική γωνία που αναλύει τα γεγονότα.

Είναι όμως ανάγκη και μεγάλη μάλιστα, να υπερασπίζεται την ελευθερία του λόγου και την αξιοπρέπεια όποιου καταθέτει την γνώμη του ειλικρινώς και ιδίως όταν ασκεί κριτική στην εκάστοτε εξουσία.

Αυτό είναι το νόημα της Δημοκρατίας.

Το papafotis.gr τις δύσκολες ώρες για τη λειτουργία της Δημοκρατίας στον τόπο μας «βγαίνει μπροστά» χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για να την υπερασπιστεί.

Να θυμίσουμε την μήνυση (πάλι στον Πύργο…) κατά του δημοσιογράφου Μαρίνου Λάμπρου, η οποία δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια απόπειρα «να του κλείσουν το στόμα» έστω και φυλακίζοντάς τον, επειδή τους ενοχλούσε η καυστική μεν αλλά αντικειμενική κριτική που ασκούσε;

Να θυμίσουμε την μόλις πριν δύο ημερών περίπτωση Αυτοφώρου στον κ. Νίκο Δημάκη για τις αποκαλύψεις περί του Βιολογικού Καθαρισμού στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης;

Να θυμίσουμε την «θερμή» και επί ετών συμπαράστασή μας στους (τελικά νικηφόρους) αγώνες των κατοίκων του χωριού Άγιοι Θεόδωροι στον ίδιο δήμο, για να γλυτώσουν από την τρομακτική δυσοσμία που τους «έπνιγε» μέσα στα σπίτια τους από την λειτουργία μιας πολυεθνικής;

Έτσι λοιπόν, στηρίζουμε και τον κ. Αντρέα Καπογιάννη στο υπέροχο ταξίδι του ενημέρωσης με την Αυγή Πύργου, που διαρκεί τόσες δεκαετίες και κρατά ψηλά την σημαία της ηθικής ακεραιότητας σε εποχές πολύ δύσκολες και …γκρίζες.

Διαβάστε από τον ίδιο για την απόπειρα σπίλωσης της δημοσιογραφικής του προσπάθειας σε ότι αφορά το Ειδικό Σχολείο στη Μυρτιά, με ένα κλικ εδώ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *