Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Ζούπη αποδομεί πολιτικά Αντωνακόπουλο

Share

Με μια «κατάθεση ψυχής» η κ. Χρύσα Ζούπη αποδομεί το πολιτικό αφήγημα «δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος».

Διαβάστε τη δημοσίευση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό του κ. Στάθη Καννή «Μπορούμε»:

ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ

Δε θα ενδιέφερε κανέναν το χρονικό της σχέσης και της συνεργασίας μου με τον Τάκη Αντωνακόπουλο αν δεν απηχούσε με εκκωφαντικό τρόπο την ποιότητα του ανθρώπου.

Αυτού που υποστήριξα και στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις στα διάφορα εγχειρήματά του θεωρώντας τον έντιμο , ειλικρινή και πιστό στους ανθρώπους και στις αρχές που θεωρούσα ότι τον διακατείχαν.

Πόσο λάθος έκανα και εγώ και πολλοί , πρώην πλέον , συνεργάτες του !!!!

Οι αρχαίοι με την συμπυκνωμένη σοφία τους μας τονίζουν ότι δεν γνωρίζεις πραγματικά την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του ανθρώπου πριν να του δοθεί εξουσία.

Για τον Τάκη Αντωνακόπουλο η κρίσιμη ώρα ήταν όταν εξελέγη Δήμαρχος .

Η προσωπική μου διαδρομή μέχρι την στιγμή εκείνη σε σχέση με τις πολιτικές του επιδιώξεις είναι γνωστή αν όχι σε όλους , τουλάχιστον στους πολλούς , ώστε να θεωρούμαι πολύτιμη συνεργάτης του ….. στο γραφείο , στην οργάνωση της προβολής του , με την καθημερινή ,άοκνη , πολύωρη παρουσία, με πραγματική έγνοια για το προσδοκώμενο αποτέλεσμα , αυτό της εκλογής του ,για το καλό του τόπου , όπως πίστευα , ΑΦΕΛΩΣ.

Αποδείχθηκε όμως ότι για τον απερχόμενο δήμαρχο οι συνεργάτες είναι αναλώσιμοι , οι φίλοι ξεχνιούνται όταν δεν θεωρούνται απαραίτητοι , ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Πόσο κρίσιμο όμως είναι αυτό για την επιλογή που οι πολίτες καλούνται να κάνουν την 8η Οκτώβρη?

Το παράδειγμά μου καθώς και αυτό πολλών συνεργατών και συνοδοιπόρων που τοποθετούνται πλέον ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τον Τάκη Aντωνακόπουλο είναι κρίσιμο.

Η στάση μου δεν οφείλεται σε προσωπική πικρία , η οποία , δεδομένων των συνθηκών , θα ήταν και δικαιολογημένη.

Είναι κραυγή αγωνίας για το μέλλον .

Με τρομάζει μήπως οι πολίτες ξεγελασθούν από το προσωπείο της προσφοράς , της εγγύτητας , με αυτόν που εμφανίζεται παραπλανητικά ως ένας από αυτούς, από εμάς.

Είμαστε όμως όμοιοί του;

Φυσικά και όχι.

Θέλουμε να καθοδηγεί τις τύχες μας κάποιος που μεταβάλει στάση ζωής , απόψεις και συμπεριφορές , που δεν τιμά τις ανθρώπινες , ούτε τις πιο προσωπικές σχέσεις ,όταν κρίνει ότι δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς του;

Εγώ έχω δώσει προ πολλού την απάντηση και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ .

Δεν είμαι με τον Τάκη Αντωνακόπουλο. Δεν είμαι σαν αυτόν .

ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Σέβομαι και τιμώ τις φιλίες , τις συνεργασίες και τις ανθρώπινες σχέσεις ,γιατί αυτό κάνουν οι ΕΝΤΙΜΟΙ και οι ΣΟΒΑΡΟΙ.

Αυτοί που αξίζουν στην κοινωνία μας

 

Ποια είναι η Χρύσα Ζούπη

Η Χρύσα Ζούπη, του Ζώη και της Βασιλικής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο.

Το επάγγελμά της είναι γραμματέας στον ιδιωτικό τομέα .

Αποφοίτησε από το Εσπερινό Λύκειο “Ιωάννης Ζαπάντης” με εισαγωγή ως πρώτη πανελλαδικά στην Νοσηλευτική σχολή Πατρών ,ΤΕΙ .

Έχει αποφοιτήσει από το ΔΙΕΚ με ειδικότητα στον τομέα της Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Έχει συμμετάσχει δύο φορές στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πύργου.

Από το 1998 είναι μέλος του συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πύργου.

Από το 2000 έως και τώρα εκλέγεται στο σωματείο ως Πρόεδρος.

Από το έτος 2012 εκλέγεται στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πύργου σε όλα τα αξιώματα ,με τελευταία ως Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πύργου.

Συμμετείχε στην Επιτροπή Θεάματος Ακροάματος ΠΟΘΑ .

Συμμετείχε ως Αντιπρόσωπος του Νομαρχιακού συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ “ΗΛΙΣ” στην Περιφερειακή ομοσπονδία ΑΜΕΑ Δυτικής Ελλάδας, στην ΠΟΜΑΜΕΑ

Στην τελευταία εκλογική διαδικασία του συλλόγου ΑΜΕΑ εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος στο σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Νομαρχιακού συλλόγου ΑΜΕΑ “ΗΛΙΣ”.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη Δημοτική παράταξη “Μπορούμε” με επικεφαλής τον Στάθη Καννή, Δικηγόρο.

Πιστεύει ότι μπορεί να συμβάλει με όσες δυνάμεις διαθέτει στην επίλυση των πολύμορφων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της πόλης μας και των χωριών μας.

Η αντιστροφή της ασφυκτικής κατάστασης απαιτεί σχέδιο, γνώση, σύνεση και αποφασιστικότητα.

Δεσμεύεται ότι, στα πλαίσια της συλλογικής δράσης, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας.

Χρύσα Ζούπη: Φιλία & Πολιτική

Παρέμβαση Ζούπη για το Επιτάλιο

Άλλες δημοσιεύσεις για δήμο Πύργου

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις