Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Φρίκη στα Τέμπη 6 μήνες μετά

Share

Φρίκη στα Τέμπη!

Η αποκάλυψη ότι έξι μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια, αποδεικνύει αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν:

Η υποτιθέμενη έρευνα που έγινε για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο δεκάδες συμπολίτες μας, ήταν επιφανειακή, λες και κάποιοι ήθελαν να συγκαλύψουν τα στοιχεία, άρα και τους ενόχους.

Είχε προηγηθεί η απίστευτη ενέργεια με το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας, με τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και την ελληνική δικαιοσύνη πλέον να κάνουν λόγο για αλλοίωση του τόπου εγκλήματος.

Επίσης, είχε αποκαλυφθεί η ύπαρξη της εξαιρετικά εύφλεκτης ουσίας, το Ξυλόλιο, ουσία η οποία χρησιμοποιείται για νόθευση καυσίμων και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της εταιρείας για το Υποτιθέμενο φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, δεν δικαιολογείται εκεί η ύπαρξη της.

Εάν μάλιστα αναλογιστούμε ότι τόσο το μπάζωμα όσο και η εύφλεκτη ουσία είχαν «εξαφανιστεί» από την ειδησεογραφία, τότε η προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών συνθηκών του εγκλήματος, είναι εμφανής.

Πλέον, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα πρέπει να βρεθούν εκτός από τους φυσικούς αυτουργούς και οι ηθικοί αυτουργοί, αλλά και όσοι – από πολλές θέσεις και με πολλούς τρόπους – επιχείρησαν να συσκοτίσουν την έρευνα.

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις