Πε. Οκτ 6th, 2022
Βάνδαλοι έσπασαν τα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη

Με λοστούς και βαριοπούλες, αριστεριστές έσπασαν τις γυάλινες προσόψεις των γραφείων της Πατριωτικής Ένωσης – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, στην οδό Τσιμισκή 123 στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαΐου λίγο μετά τις 19:30.

Ο βανδαλισμός των γραφείων της Πατριωτικής Ένωσης έγινε κατά την αρχή της πορείας αριστεριστών και αντιεξουσιαστών, με την Ελληνική Αστυνομία να μην έχει διαθέσει ούτε έναν μοτοσικλετιστή για να παρίσταται μπροστά από τα γραφεία του νέου πολιτικού κόμματος.

Όπως έγραψε στο Δελτίο Τύπου η «Πατριωτική Ένωση» αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο συντονιστής του ψηφοδελτίου της Πατριωτικής Ένωσης στην Θεσσαλονίκη κ. Ιωάννης Νασιούλας.

Επίσης, αναφέρεται το εξής:

«Με λύπη καταγγέλλουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία αδιαφόρησε και δεν προέβη σε ουδεμία ενέργεια για την προστασία των γραφείων μας καθώς και για τη σύλληψη των εγκληματιών – τραμπούκων. Αναμένουμε την καταδίκη της εγκληματικής αυτής ενέργειας από όλα τα Πολιτικά Κόμματα».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Δελτίο Τύπου με την καταγγελία του συμβάντος έχει κοινοποιηθεί στους Αρχηγούς όλων των Πολιτικών Κομμάτων και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Σημαντική πρόσφατη εξέλιξη Ο Γιάννης Γιαννάκενας υποστηρίζει Πρόδρομο Εμφιετζόγλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.