Ο Σάκης Κότσιφας στηρίζει Παπαδάκο!

Ο Σάκης Κότσιφας στηρίζει τον Ανδρέα Παπαδάκο! Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη στα προεκλογικά δρώμενα της Αμαλιάδας.

Ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος, που το χθεσινό συμβάν με την διακοπή του νερού (ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί η ροή του) δικαίωσε την κριτική του απολύτως, δέχεται μια ισχυρή στήριξη στο ψηφοδέλτιό του.

Σάκης Κότσιφας- Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου

Με το συνδυασμό του Ανδρέα Παπαδάκου «Ήλιδα 36» και ο δικηγόρος Σάκης Κότσιφας, του οποίου η συμμετοχή ταράζει αρκετά τα προεκλογικά δεδομένα του δήμου Ήλιδας.

Ο κ. Κότσιφας αμέσως μετά την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπαδάκου αναφέρει «υπηρετώντας την Δικηγορία και την Νομική Επιστήμη επί σειρά ετών και ερχόμενος σε καθημερινή επαφή με ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης, επαγγελματίες, αγρότες και μη προνομιούχους, διαπίστωσα ότι το κυρίαρχο αίτημα είναι αφενός μεν η κοινωνική και αυτοδιοικητική ΑΛΛΑΓΗ στον στον Δήμο Ήλιδας και αφετέρου η πλήρης αποδοχή και προσδοκία στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου.

Ενός προσώπου που έχει προσφέρει τόσα πολλά μέχρι σήμερα, γεγονός που αναγνωρίζεται από ολόκληρη την κοινωνία της Ηλείας.

Το αίτημα όλων των ανθρώπων, αποτελεί ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΩΣΗ και ως αναπόσπαστο μέλος της κοινωνίας αυτής τίθεμαι και εγώ με την σειρά μου ως αλληλέγγυος και ως υποψήφιος στον συνδυασμό του Ανδρέα Παπαδάκου, του οραματιστή και ευεργέτη του τόπου μας.

Εκτός των άλλων θέλω να τονίσω και το τόσο σπουδαίο πρόγραμμά του στου οποίου την εκπόνηση συμμετείχα και εγώ. Συμπορεύομαι, λοιπόν και συμπλέω στο ταξίδι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, της δημιουργικής ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, της επιβαλλόμενης ΠΡΟΝΟΙΑΣ, του επίκαιρου ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, των υποσχόμενων οραμάτων της ΝΕΟΛΑΙΑΣ και :

• ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ για το Νοσοκομείο

• Για το Πρωτοδικείο

• Για Πανεπιστημιακές σχολές

• Για καλύτερη ποιότητα ζωής

• Για την προάσπιση των αγαθών των κατοίκων της κοινωνίας μας και των σύγχρονων υποδομών του τόπου μας.

Τέλος ας αποτελέσουν σύνθημα και φάρο της πορείας μας οι στίχοι του ΝΑΖΙΤ ΧΙΚΜΕΤ:
« Αν δεν καώ εγώ,
Αν δεν καείς εσύ,
Αν δεν καούμε εμείς
Πως θα γεννούνε τα σκοτάδια λάμψη;»

Άλλες δημοσιεύσεις μας για τον δήμο Ήλιδας

Τραγικό! Χωρίς νερό και πάλι η Αμαλιάδα

 

Ο Σάκης Κότσιφας στηρίζει Παπαδάκο!
Ο Σάκης Κότσιφας στηρίζει τον Ανδρέα Παπαδάκο και το Ήλιδα36

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *