Χωρίς νερό και πάλι η Αμαλιάδα

Χωρίς νερό και πάλι η Αμαλιάδα! Τι και αν έχουν περάσει τόσα χρόνια.

Τι και αν έχουν ξοδευτεί 30 εκατομμύρια ευρώ(!!!). Οι κάτοικοι της Αμαλιάδας θα υποφέρουν μέσα στη ζέστη χωρίς νερό.

Χωρίς νερό και πάλι η Αμαλιάδα & η ανακοίνωση Λυμπέρη

Ήδη πέρασε ένα 24ωρο και είναι άγνωστο το πότε θα επανέλθει …

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και με το δίκιο του βέβαια.

Η Δημοτική Αρχή Λυμπέρη, σαράντα ημέρες πριν τις εκλογές, προσπαθεί να …«πιαστεί από τα μαλλιά της».

Τουλάχιστον εμείς αυτό καταλάβαμε διαβάζοντας την ανακοίνωση που δημοσίευσε.

Τι και αν ο κ. Λυμπέρης πρωταγωνιστεί στην ηγεσία του δήμου Ήλιδας κοντά εικοσιπέντε (25) χρόνια; Με την ανακοίνωσή του προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στους… προηγούμενους!

Διαβάστε την και θα καταλάβετε γιατί το γράφουμε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Μία εκτεταμένη βλάβη στο αντλιοστάσιο του υδραγωγείου στην Αμαλιάδα, είναι η αιτία της διακοπής νερού από χθες τη νύχτα στην πόλη.

Η συχνότητα των βλαβών αυτών, στο αντλιοστάσιο και στον αγωγό από το Χάβαρι μέχρι το υδραγωγείο, είναι οι αιτίες των διακοπών.

Ήδη, όπως φαίνεται, γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια τοποθέτησης καινούργιου αγωγού, από το Γεράκι μέχρι τον υδατόπυργο, η οποία ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την παράκαμψη του υδατόπυργου και του αντλιοστασίου του και την απευθείας σύνδεση με το δίκτυο της πόλης.

Σήμερα όμως, για να περιορίσουμε όσο περισσότερο γίνεται τις ώρες διακοπής νερού, αναμένουμε την άμεση τοποθέτηση από την Αθήνα μεγάλης αντλίας με αντίστοιχο ηλεκτρολογικό πίνακα για να καλύψουμε τις αντλίες που υπέστησαν βλάβη.

Προφανώς και ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο ο οποίος ταλαιπωρείται αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε σε κάποιους όψιμους επικριτές που διοίκησαν τον δήμο την προηγούμενη πενταετία και τώρα διαμαρτύρονται έξαλλοι, ότι επί της θητείας τους οι διακοπές αυτές ήταν συχνότερες και μεγαλύτερες, χειμώνα-καλοκαίρι, και αν το θέλουν θα τους το επισημάνουμε σε επόμενη ανακοίνωσή μας, εάν μας προκαλέσουν.

Το ζητούμενο είναι να ολοκληρωθεί ο νέος αγωγός και οι αστοχίες πια να ελαχιστοποιηθούν μόνο σε περιπτώσεις που δεν θα οφείλονται στην Υπηρεσία Ύδρευσης
του Δήμου αλλά σε πιθανές βλάβες του δικτύου της ΔΕΗ, όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο αντλιοστάσιο της Δάφνης.

Ζητάμε την κατανόηση των δημοτών και τους διαβεβαιώνουμε πως κάνουμε κάθε τι δυνατό για να ελαφρύνουμε την ταλαιπωρία τους.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας
Γιάννης Λυμπέρης

«Η Ν.Δ στηρίζει Παπαδάκο»
Δικαιώνεται για την σκληρή κριτική του ο κ. Παπαδάκος

«Βούτυρο στο ψωμί» του Ανδρέα Παπαδάκου

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, ότι αυτή η εξέλιξη είναι «βούτυρο στο ψωμί» του Ανδρέα Παπαδάκου.

Οι άλλοι δύο πρωταγωνιστές των εκλογών είναι εκτεθειμένοι με την εξέλιξη αυτή. Τόσο ο κ. Λυμπέρης όσο και ο κ. Χριστοδουλόπουλος. Οι λόγοι προφανείς…

Δικαιώνεται λοιπόν, για την σκληρή κριτική του ο κ. Παπαδάκος, λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις εκλογές!

Κάτι μας λέει εδώ στο papafotis.gr ότι εάν καταφέρει να προβάλλει σωστά τις θέσεις του ο κ. Παπαδάκος με αιχμή του δόρατος τόσο την υγεία όσο και το νερό, θα μπορέσει να γυρίσει το κλίμα υπέρ του σε χρονική στιγμή αποφασιστικής σημασίας για την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος…

Θα τα καταφέρει; Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες.

Το θέμα των πολυήμερων διακοπών νερού, είναι κάτι που «πονάει» πολύ τους κατοίκους της Αμαλιάδας! Είναι και εκείνα τα 30 εκατομμύρια που έχουν ήδη διατεθεί για νερό και νερό δεν βλέπουν…

ΒΛΑΒΗ-1
Σοβαρότατη η βλάβη – Εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή Λυμπέρη λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *