Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Ζωντανό φίδι σε μπρόκολο από το σούπερ μάρκετ

Share

Ένα ζωντανό φίδι ήταν η έκπληξη που ανακάλυψε ένας καταναλωτής, όταν αποφάσισε να βγάλει από την συσκευασία του το μπρόκολο που αγόρασε από το σούπερ μάρκετ.

Ο λόγος για τον κ. Neville Linton, έναν 63χρονο κάτοικο του Stourbridge, West Midlands, στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας.

Ο Νέβιλ δεν ήξερε ότι το λαχανικό που αγόρασε από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Aldi φιλοξενούσε έναν απροσδόκητο λαθρεπιβάτη.

Ζωντανό φίδι σε μπρόκολο

Αφού άφησε το μπρόκολο στο ψυγείο του για τρεις μέρες, ο Νέβιλ το ξετύλιξε αμέρημνος για την λαχτάρα που τον περίμενε…

Βρήκε ένα ζωντανό φίδι σκάλας φωλιασμένο ανάμεσα στο καταπράσινο μπρόκολο. Ανήσυχος και όχι ακριβώς λάτρης των φιδιών, ο Νέβιλ έτρεξε αμέσως και ζήτησε βοήθεια από την αδερφή του, Αν-Μαρί Τενκανεμίν.

«Δεν τα πάω καλά με τα φίδια», παραδέχτηκε ο Νέβιλ, φανερά συγκλονισμένος από την απρόσμενη συνάντηση. «Είμαστε τυχεροί που δεν άφησα απλώς το μπρόκολο έξω στην κουζίνα και το φίδι να ξέφευγε και να κυκλοφορούσε ελεύθερο στο σπίτι. Αυτό θα ήταν τεράστιος κίνδυνος για εμάς επειδή έχουμε δύο ευάλωτης υγείας ανθρώπους που ζουν εδώ.»

Τι απάντησε το σούπερ μάρκετ

Ένας εκπρόσωπος της Aldi απάντησε στο περιστατικό, δηλώνοντας ότι ο προμηθευτής τους δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο παράπονο. Επιβεβαίωσε μάλιστα, την εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων για την πρόληψη τέτοιων περιστατικών.

«Διερευνούμε αυτό το μεμονωμένο περιστατικό και ζητήσαμε συγγνώμη από τον κ. Λίντον που τηρήθηκαν τα συνήθη υψηλά μας πρότυπα», είπε ο εκπρόσωπος, εκφράζοντας τη λύπη του σούπερ μάρκετ.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά…

Αλλά το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό… Δεν είναι η πρώτη φορά στα καταστήματα Aldi.

Το 2021, μια οικογένεια στην Αυστραλία έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ένα δηλητηριώδες μωρό φίδι με χλωμό κεφάλι σε ένα πακέτο μαρούλι που είχαν αγοράσει από την γνωστή εταιρία αλυσίδας καταστημάτων.

Ομοίως, το 2017, ένας ανανάς Aldi που αγοράστηκε στο Εδιμβούργο έκρυβε ένα φίδι λαθρεπιβάτη από την Κόστα Ρίκα, αφήνοντας τους αγοραστές σοκαρισμένους και έκπληκτους.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στην πηγή. Από εκεί είναι και η φωτογραφία

Ζωντανό φίδι σε μπρόκολο από το σούπερ μάρκετ
Ζωντανό φίδι σε μπρόκολο από το σούπερ μάρκετ

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις