Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας»

Share

«Ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας» λέει η ΠΑΕ του Αστέρα Τρίπολης καθώς αποφάσισε να μην υπάρχουν θεατές στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο για την πρώτη αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Αρκαδίας εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας με την ΠΑΕ Βόλος το Σάββατο 16/03 για την 1η αγωνιστική των Playouts θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών, μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, διότι από τον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργεί ΠΛΗΡΩΣ το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην παρουσία της ΟΛΑ τα χρόνια στην Super League έχει αποδείξει έμπρακτα ότι το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, γι’ αυτό και τα ηλεκτρονικά συστήματα του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” ήταν πάντα και κατά γενική ομολογία πρωτοποριακά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Οι ελάχιστες ελλείψεις προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από τους φιλάθλους της για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και να διαβεβαιώσει ότι ΑΜΕΣΑ θα γίνουν ΟΛΕΣ οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” να συνεχίσει να είναι από τα ασφαλέστερα γήπεδα της Super League, κάτι που εγγυάται και η μέχρι σήμερα λειτουργία του.

Εξάλλου μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι στα 17 χρόνια της παρουσίας της ομάδας μας στην Super League, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν φαινόμενα βίας στο γήπεδό μας».

Πηγή: ΤΟ ΦΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις