Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ζήτημα ωρών η έκδοση εντάλματος σύλληψης…

Share

Ζήτημα ωρών η έκδοση εντάλματος σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Οι καταθέσεις δύο φίλων του 50χρονου κρεοπώλη τον έχουν «κάψει» και είναι ζήτημα ίσως και ωρών να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Μεσολογγίου.

Η δικαστική αρχή πιθανολογεί ότι έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Εχθές το βράδυ ο 50χρονος προσήχθη εκ νέου στην Αστυνομία για ολονύκτια κατάθεση…

Οι εξελίξεις του θρίλερ επιταχύνονται πλέον, παρότι ούτε και χθες απέδωσαν οι έρευνες για να εντοπισθεί ζωντανός ή νεκρός ο Μπάμπης.

Ζήτημα ωρών η έκδοση εντάλματος

Οι Αρχές Ασφαλείας με βεβαιότητα πλέον αποδέχονται ότι ο 31χρονος κυνηγός δεν βρίσκεται στη ζωή και συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο που ο δράστης έθαψε το πτώμα του.

Το ίδιο πιστεύουν και οι συγγενείς του άτυχου Μπάμπη. Έδωσαν εντολή στον δικηγόρο τους Κώστα Δημόπουλο να καταθέσει μήνυση με αφορμή τις μεγάλες αντιφάσεις στις οποίες έχει υποπέσει ο κρεοπώλης.

Από την πλευρά του ο βασικός ύποπτος της εξαφάνισης του Μπάμπη, ακόμη και στην τελευταία εξέτασή του από την Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν πρόσθεσε κάτι το αξιοποιήσιμο.

Εμμένει στη θέση του ότι δεν θυμάται τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου στο κρίσιμο χρονικό διάστημα από τις 8:30 μέχρι τις 9:40.

Τότε που διατείνεται ότι άφησε τον Μπάμπη στον κόμβο των ΤΕΙ και ο ίδιος περιπλανήθηκε στην περιοχή του Ευηνοχωρίου.

Στο μεταξύ, το αίμα που βρέθηκε στη βάρκα, που είναι κοινός φίλος του κρεοπώλη και του αγνοούμενου, δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση, όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Ο κρεοπώλης φέρεται να είπε ότι «εκεί που είναι θαμμένος ο Μπάμπης, δεν πρόκειται να τον βρουν»…

Νεότερη ενημέρωση

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις