ΣΥΡΙΖΑ Καλωσόρισμα νέων μελών στον Πύργο 24/7/2022

Μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους απευθύνει η Οργάνωση Μελών Πύργου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για σήμερα το βράδυ στις 8.00 στο «Επαρχείον» στην κεντρική πλατεία Πύργου.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν οι Γιώργος Βασιλειάδης, Αναπληρωτής Γραμματέας  ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Διονύσης Καλαματιανός Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Με κεντρικό σύνθημα «Μαζί Δυναμώνουμε το Αύριο» η Οργάνωση Μελών Πύργου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εκτιμούμε εδώ στο papafotis.gr ότι επιχειρεί να δώσει ένα μήνυμα εκλογικής ετοιμότητας εν μέσω θέρους (καύσωνας σήμερα στην Ηλεία).

Μήνυμα ετοιμότητας πρώτα στα μέλη / φίλους του κόμματος και σε δεύτερο χρόνο, να δηλώσει πολιτικό παρόν στους αναποφάσιστους αλλά σφόδρα απογοητευμένους ψηφοφόρους με τις κυβερνητικές αποφάσεις για την Ηλεία.

Το προκλητικό κλείσιμο των Σχολών μόνο στην Ηλεία, η κατάντια με την τρομερή υποστελέχωση των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και τα έργα υποδομών για την Ηλεία που όλο εξαγγέλλονται αλλά ποτέ δεν τα βλέπουμε, αναμένεται να είναι τα πρώτα που θα αναφερθούν από όλους τους ομιλητές.

Οφείλουμε να παρατηρήσουμε από αυτά που βλέπουμε τόσο στην υπόλοιπη Ελλάδα όσο και στην Ηλεία, ότι μάλλον σχεδόν κανείς δεν πίστεψε τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού,πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας…

Εδώ, στο papafotis.gr θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τον παλμό της εκδήλωσης αλλά και την συμμετοχή των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εν μέσω θέρους, για να σας ενημερώσουμε.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  Καλωσόρισμα νέων μελών στον Πύργο 24 7 2022
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  Καλωσόρισμα νέων μελών στον Πύργο 24 /7/ 2022

 

Διαβάστε πως πήγε η εκδήλωση στο Με επιτυχία η εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον Πύργο – Το papafotis.gr ήταν εκεί

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *