Σα. Σεπ 24th, 2022
Επαναλειτουργεί το αεροδρόμιο Επιταλίου

Επιτέλους, μια ευχάριστη είδηση που έχει σχέση με την ανάπτυξη της Ηλείας! Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, η απόφαση χορήγησης άδειας ίδρυσης και επαναλειτουργίας, πεδίου
προσγείωσης ελαφρών αεροσκαφών στον χώρο του πρώην Κρατικού Αερολιμένα Επιταλίου.

Την ευχάριστη είδηση πρώτος κοινοποίησε στη σελίδα του ο πρόεδρος της Αερολέσχης Πύργου κ. Θεόδωρος Γιαννακούλιας. Δείτε τι έγραψε:

Αερολέσχη Πύργου

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της Αερολέσχης Πύργου, με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι , σήμερα υπεγράφη από τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Καραμανλή, η άδεια λειτουργίας του Αεροδρομίου Επιταλίου, ένα σημαντικό έργο τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, προσέλκυσης τουριστών υψηλού επιπέδου, ιδιοκτητών αεροσκαφών για άμεση πρόσβαση στον παγκοσμίου κύρους αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και όχι μόνο.

Οι δυνατότητες του Αεροδρομίου είναι πάρα πολύ μεγάλες, λόγω διατάσεων ίδιες με αυτές του Αεροδρομίου της Νάξου. Είναι στα χέρια της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννόπουλου Β. , σε Συνεργασία με τον Περιφερειάρχη μας κ. Φαρμάκη Ν. η πλήρης αξιοποίηση του Αεροδρομίου.
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη , τις φίλες και φίλους της Αερολέσχης Πύργου , καθώς και τα Διοικητικά Συμβούλια, που από το 2010 με ενθάρρυναν στη πρωτοβουλία μου αυτή και να που απέδωσε καρπούς.

Θα σας περιμένω όλους στα εγκαίνια του Αεροδρομίου. Εύχομαι Καλές και Ασφαλείς Προσγειώσεις.

ο πρόεδρος της Αερολέσχης Πύργου
Θεόδωρος Γιαννακούλιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.