Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα – Ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα

Share

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Όπως αναφέρει το meteo, από την αρχή της αυριανής ημέρας τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κατά τόπους στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και σε νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, ενώ προοδευτικά θα επηρεαστούν πολλές περιοχές της χώρας.

Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα στα ηπειρωτικά είναι πιθανό να εκδηλωθούν παροδικές χαλαζοπτώσεις. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

Σε ό,τι αφορά τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην Αθήνα είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα μετά το μεσημέρι.

Όσον αφορά την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων θα βελτιωθεί και βροχές αναμένονται μόνο στην Κρήτη.

iefimerida.gr

Πηγή: dete.gr

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις