Δε. Σεπ 26th, 2022
Βρέθηκε ο Θύμιος Μπουγάς

Βρέθηκε ο Θύμιος Μπουγάς και είναι καλά στην υγεία του. Εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα Πύργου και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για κατάθεση.

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας, ότι εκτός από την αναζήτηση της Αστυνομίας, είχε ξεκινήσει και έρευνα για τις πληροφορίες που ήθελαν τον Θύμιο να έχει πέσει θύμα άγριου μπούλινγκ.

Είναι μια υπόθεση πολύ σοβαρή, την οποία κάποιοι προσπαθούσαν να κρατήσουν μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας… Θα είχαν τους λόγους τους μάλλον! Και εδώ, ξεκινούν οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Θύμιου. Όλοι έχουμε δει video στο διαδίκτυο με το σκληρό μπούλινγκ στο σπίτι που έμενε ο Θύμιος πριν εξαφανιστεί.

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πως θα φροντίσουν οι υπηρεσίες πρόνοιας του κράτους έναν πολίτη, ο οποίος πέραν κάθε αμφιβολίας έχει απόλυτη ανάγκη την βοήθειά τους.

Τέλος, θέλουμε να δούμε τι ακριβώς θα πράξει η Δημοτική Αρχή Πύργου για να βοηθήσει τον Θύμιο Μπουγά, μετά από όλες αυτές τις δηλώσεις του Δημάρχου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου κατά τη διάρκεια αναζήτησής του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.