Ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου

Με μια πρόταση «βόμβα» ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε δίκη για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 ετη καθώς ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός έκρινε πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις παραπομπής του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή

«Ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την κυρίαρχη θέση που είχε στην εν γένει λειτουργία και τις δραστηριότητες της Κιβωτού, την εμπιστοσύνη που επεδείκνυαν σε αυτόν τα παιδιά αλλά και το ιερατικό του σχήμα, ενεργώντας με ένα κοινό μοτίβο εγκληματικής συμπεριφοράς και με ένα πανομοιότυπο τρόπο προσέγγισης των ανηλίκων, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των 2 ανηλίκων» αναφέρει μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας.

Σε άλλο σημείο η εισαγγελική πρόταση αναφέρει πως: «Ο κατηγορούμενος αρνείται συνολικά τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι πρόκειται περί μιας μεθοδευμένης κατασκευής γεγονότων, ιδίως από τον πρώτο εγκαλούντα ο οποίος παράπεισε και υποκίνησε τον έτερο παθόντα, να καταθέσει ότι έπεσε θύμα γενετήσιας παρενόχλησης και προσκομίζει πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, ιδίως μαρτυρικές καταθέσεις, προκειμένου να αντικρούσει την σε βάρος του κατηγορία».

Ο πατέρας Αντώνιος βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας της υπόθεσης, τον περασμένο Ιούνιο ισχυριζόμενος ότι οι δύο καταγγελίες σε βάρος του είναι απολύτως ψευδείς, οι δύο καταγγέλλοντες αναξιόπιστοι και αφήνοντας αιχμές ότι η υπόθεση εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό με στόχο τον ίδιο και το έργο του.

Μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος είχε κριθεί από ανακρίτρια και εισαγγελέα ελεύθερος με την επιβολή των όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και χρηματικής εγγύησης 10 χιλιάδων ευρώ.

Ακόμη, με την πρότασή του ο εισαγγελέας ζητεί να διατηρηθούν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον πατέρα Αντώνιο.

Πλέον τον τελικό λόγο επί της υπόθεσης έχει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφανθεί με βούλευμα.

Νεότερη εξέλιξη

«Θέλω να δικαστώ»

Ο πατέρας Αντώνιος, τόνισε μέσω του STAR  “θέλω να δικαστώ για να φανεί η σκευωρία”.

Αυτό, μετά την πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δημήτρη Νομικού, στο δικαστικό συμβούλιο όπως έγκαιρα σας είχε ενημερώσει το papafotis.gr

Ο εισαγγελέας ζητά να παραπεμφθεί ο ιδρυτής της “Κιβωτού του Κόσμου“, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για κατάχρηση ανηλίκου με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

“Θέλουμε να δικαστούμε για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους και της σκευωρίας.

Σύντομα θα φανούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της σκευωρίας που μοναδικό στόχο είχαν την «πειρατική» εισβολή στην Κιβωτό του Κόσμου”, ανέφερε ο πατέρας Αντώνιος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *