Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

ΒΙΝΤΕΟ Μεταμφιεσμένοι Ισραηλινοί στρατιώτες εκτέλεσαν Παλαιστίνιους σε νοσοκομείο

Share

Μεταμφιεσμένοι Ισραηλινοί στρατιώτες εκτέλεσαν Παλαιστίνιους σε νοσοκομείο στη Δυτική Όχθη.

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τρία μέλη παλαιστινιακών ένοπλων ομάδων σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Μάλιστα, κάμερες κλειστού κυκλώματος έδειξαν μέλη μιας μυστικής μονάδας μεταμφιεσμένα σε γιατρούς και άλλους πολίτες να περνούν μέσα από έναν διάδρομο με υψωμένα τα όπλα.

Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι άνδρες κρύβονταν στο νοσοκομείο της Τζενίν και ότι ο ένας ήταν έτοιμος να πραγματοποιήσει επίθεση. Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής κατηγόρησε το Ισραήλ ότι πραγματοποιεί μια «νέα σφαγή μέσα στα νοσοκομεία».

Τι αναφέρει η Χαμάς

Η Χαμάς δήλωσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις «εκτέλεσαν τρεις μαχητές», μεταξύ των οποίων και ένα μέλος της, ενώ η παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ, δήλωσε ότι δύο από τους νεκρούς ήταν μέλη της και ήταν αδέλφια. Πρόσθεσε ότι ο ένας από αυτούς λάμβανε θεραπεία στο νοσοκομείο.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του νοσοκομείου Ιμπν Σίνα δείχνει πολλά μέλη της ισραηλινής μυστικής μονάδας – άνδρες και γυναίκες – να σπεύδουν μέσα σε έναν διάδρομο, προτάσσοντας τα όπλα τους αριστερά και δεξιά. Ένας από αυτούς φαίνεται να παίρνει ένα κομμάτι ρούχο από ένα άγνωστο άτομο που είναι γονατισμένο με τα χέρια πίσω από το κεφάλι του και στη συνέχεια να καλύπτει το κεφάλι του με αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις