Ισλαμιστές επιβάλουν την δική τους κοσμοθεωρία στους Ευρωπαίους

Η Τέχνη στο απόσπασμα! Στην καρδιά της Ευρώπης οι ισλαμιστές επιβάλουν την δική τους κοσμοθεωρία καταλύοντας την Δυτική Ελευθερία όπως την γνωρίζαμε έως σήμερα!

Η βρετανική κινηματογραφική εταιρεία Cineworld αποφάσισε να σταματήσει την προβολή της ταινίας «The Lady Of Heaven» με θέμα την ζωή μιας από τις κόρες του Μωάμεθ, της Φάτιμα, μετά από τις διαδηλώσεις εκατοντάδων μουσουλμάνων έξω από τους κινηματογράφους στους οποίους γινόταν η προβολή της επίμαχης ταινίας.

Η ταινία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε πόλεις της Βρετανίας το τετραήμερο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Όμως, επί τέσσερις μέρες εξοργισμένοι μουσουλμάνοι κρατώντας πλακάτ με συνθήματα κατά της ταινίας ζητούσαν επίμονα να σταματήσει η προβολή της καθώς υποστήριζαν πως η ταινία είναι «βλάσφημη» και περιέχει «ιστορικές ανακρίβειες».

Αγανακτισμένοι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν έξω από κινηματογράφους στο Μπράντφορντ, στο Μπόλτον, στο Μπέρμιγχαμ και στο Σέφιλντ με την απαίτηση να σταματήσει η προβολή της ταινίας «The Lady Of Heaven».

Η κινηματογραφική εταιρεία Cineworld απέσυρε την ταινία από τους κινηματογράφους των παραπάνω πόλεων υπό τον φόβο των επεισοδίων και παρά το υψηλό της κόστος, που ανέρχεται σε 12 εκατ. βρετανικές λίρες. Όμως, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η προβολή της ταινίας συνεχίζεται σε κινηματογράφους του Λονδίνου

Δείτε το video και αναρωτηθείτε εάν αυτές οι σκηνές θα έρθουν σε λίγο καιρό και στην Ελλάδα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *