Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Βεργοπούλου «κατακεραυνώνει» Φαρμάκη

Share

Σκληρή κριτική στην Περιφερειακή Αρχή για την πορεία των έργων στην Π.Ε. Ηλείας, ασκεί μέσω δημοσίευσης η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Παρασκευή (Εύη) Βεργοπούλου.

Συμμετέχει στον συνδυασμό του κ. Σπύρου Σκιαδαρέση «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε»

Διαβάστε τι γράφει η κ. Βεργοπούλου για την πορεία των έργων στην Ηλεία.

Δεν ολοκλήρωσαν ούτε τα έτοιμα έργα!

Πέρασαν τέσσερα χρόνια και αποδείχθηκε ότι η περιφερειακή αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη έκανε μια αποτυχημένη διαχείριση των έργων που βρήκε το 2019.

Η διαχείριση είναι αποτυχημένη, διότι δεν έφερε κανένα νέο έργο για χρηματοδότηση και από όσα βρήκε έτοιμα, ούτε αυτά δεν ολοκλήρωσε μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Η παράκαμψη του Αγίου Ιωάννη και η ανάπλαση της χερσαίας ζώνης στο Κατάκολο καρκινοβατούν και μάλλον χάνουν αυτό το ΕΣΠΑ και θα τραβήξουν πόρους και από το επόμενο για να μη ναυαγήσουν οριστικά.

Η ανάπλαση της νότιας εισόδου του Πύργου, παρότι έχει μελέτες ώριμες, ξεχάστηκε σε κάποιο συρτάρι σε αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Το Σωσίπολις το θυμήθηκαν ένα μήνα πριν από τις εκλογές, ενώ η βελτίωση των δρόμων στα μοναστήρια ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Η μετατροπή των αποθηκών του ΑΣΟ σε έδρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου ήταν δρομολογημένη από το 2019, ενώ η αδειοδότηση του αεροδρομίου Επιταλίου έγινε το2018 και ακολούθησε η εργολαβία βελτίωσης των εγκαταστάσεων.

Το γεφύρι της Κορακοφωλιάς στη Νέα Φιγαλεία, η οδική ασφάλεια στον δρόμο Πύργος-Καλό Νερό και τα έργα στο Λιμάνι της Κυλλήνης ήταν όλα δρομολογημένα.

Η περιφερειακή αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη φρόντισε μόνο να μετατραπεί η Ηλεία σε ένα απέραντο πανηγύρι με κρατικά λεφτά και με αμφιλεγόμενες μεθόδους κατανομής των χρημάτων.

Η Ηλεία και η Δυτική Ελλάδα πρέπει να αλλάξουν τροχιά και να ξαναμπούν σε προοδευτική και δημοκρατική πορεία, που θα ξοδεύει με σύνεση και κυρίως σε αναπτυξιακά έργα και δράσεις.

Η παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση συνδυάζει εμπειρία και ανανέωση, για αυτό και μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη και την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών.

Εύη Βεργοπούλου, Οικονομολόγος
Υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε»

Η κ. Βεργοπούλου Παρασκευή (Εύη) είναι υποψήφια με στον συνδυασμό του κ. Σπύρου Σκιαδαρέση
Η κ. Βεργοπούλου Παρασκευή (Εύη) είναι υποψήφια με στον συνδυασμό του κ. Σπύρου Σκιαδαρέση

Βεργοπούλου Παρασκευή (Εύη)

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις