«άπαντες με χειροπέδες στην δικαιοσύνη»!

Με twitter ο Κυριάκος Βελόπουλος στέλνει μήνυμα στη ΝΔ: «άπαντες με χειροπέδες στην δικαιοσύνη»!

«άπαντες με χειροπέδες στην δικαιοσύνη»!

Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣυΡιζΑ Σταύρου Αραχωβίτη, ότι δεν αποκλείει τον κ. Βελόπουλο από μια συγκυβέρνηση, προκάλεσαν την σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Ελληνικής Λύσης.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας «έβαλε φωτιά»:

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Στ. Αραχωβίτης δηλώνει ότι στην “προοδευτική” διακυβέρνηση στο πλευρό του κ. Βαρουφάκη, “χωράει” και ο κ. Βελόπουλος.

Ο κ. Τσίπρας αναζητεί τον νέο Καμμένο. Καμία έκπληξη. Έτσι κυβέρνησε επί 4,5 χρόνια.

Είχε το πρωτότυπο, στο πρόσωπο του κ. Βελόπουλου ψάχνει για αντίγραφο. Καλή τύχη».

Η απάντηση Βελόπουλου

Η απάντηση της Ελληνικής Λύσης ήταν άμεση. Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση – απάντηση στο δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

Για τα «καημένα» σενάρια της απελπισμένης ΝΔ

Η καταρρέουσα κυβέρνηση που κατέκαψε την Ελλάδα με τα εγκληματικά της λάθη, αφήνοντας πίσω της καμμένη γη μαζί με ανθρώπινες ψυχές από την Βαρυμπόμπη και την Εύβοια έως τα Τέμπη ενώ συνηγόρησε στην παράδοση του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, δεν δικαιούται δια να ομιλεί.

Το πόσο «καημένοι» και απελπισμένοι είστε αποδεικνύεται τόσο από το γεγονός ότι διακινείτε σενάρια περί δήθεν συγκυβέρνησης με συμμετοχή της Ελληνικής Λύσης αλλά και από τις συνημμένες φωτογραφίες για να πείσετε τον Ελληνικό λαό ότι «μετανοείτε» για τα εγκλήματα σας.

Εσείς είστε το πρόβλημα, εμείς είμαστε η Λύση.

Η Ελληνική Λύση όχι μόνο δεν θα συγκυβερνήσει με κανέναν από τους καταστροφείς της πατρίδας, αλλά θα φροντίσει να οδηγηθούν άπαντες με χειροπέδες στην δικαιοσύνη και να απολογηθούν στον ελληνικό λαό.

Το μήνυμα με τις φωτογραφίες

Επισυνάπτεται το σχετικό μήνυμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στο Twitter

Άλλες δημοσιεύσεις μας για Εθνικές Εκλογές 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *