Παναγόπουλος εκλογές

«ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ»! Ένα καταιγιστικό σχόλιο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου κ. Βασίλη Παναγόπουλου για τα όσα …«απολαυστικά» ισχυρίστηκε εχθές ο απερχόμενος δήμαρχος Πύργου.

Διαβάστε το σχόλιο του κ. Παναγόπουλου:

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Ομολογία αποτυχίας αποτελεί η προσπάθεια οικειοποίησης έργων της Περιφέρειας αλλά και ιδιωτών από τον κ.Αντωνακόπουλο ο οποίος σε χθεσινή του, προεκλογική, ανάρτηση και σημερινή καταχώρηση στον έντυπο τύπο προσπαθεί να καπηλευθεί έργα που σχεδιάζονται και εκτελούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , αποτελώντας την πρότασή της στην ΟΧΕ όπως το πρόσφατα εξαγγελθέν της αξιοποίησης του Σωσίπολις, των αποθηκών του ΑΣΟ , προοριζόμενων για τις ανάγκες του Φεστιβάλ κινηματογράφου για παιδιά και νέους , το αεροδρόμιο Επιταλίου , το σχεδιαζόμενο υπόγειο πάρκινγκ στον Αγ. Διονύσιο κλπ .

Θα είχε ενδιαφέρον να κληθεί ο κ. Δήμαρχος να εξηγήσει για τα έργα αυτά ,που τα αναφέρει ως προϊόντα της στήριξης και ενίσχυσης εκ μέρους του Δήμου Πύργου , πότε , πως και με ποιον ακριβώς τρόπο συνέδραμε στην σχεδίαση και την πρόοδο τους.

Το θράσος του έφτασε μέχρι του σημείου να συμπεριλάβει , τρόπον τινά, στα αναπτυξιακά έργα της θητείας του ακόμη και την κατασκευή συνεδριακού κέντρου από ιδιωτικό όμιλο. Μήπως συνέδραμε και σε αυτό;

Πόσο τραγικός μέσα στην απελπισία του!!!

 

Παναγόπουλος: «Άκου λοιπόν, κ. Αντωνακόπουλε»

Βασίλης Παναγόπουλος για το «καυτό» λατομείο

ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *