Τσιρίκος Βασίλης - Ελπίδα για αλλαγή στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Ο Βασίλης Τσιρίκος δημοσίευσε το μετεκλογικό μήνυμά του, ενημερώνοντας τους δημότες για τον υπεύθυνο τρόπο, με τον οποίο θα ασκήσει τα καθήκοντά του, ως αντιπολίτευση.

Ανακοίνωση

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί συνδημότες μας με συναντούν και μου καταθέτουν τις αγωνίες τους και τον προβληματισμό τους για τα όσα βιώνουν στην καθημερινότητά τους λόγω της ανεπάρκειας της δημοτικής αρχής.

Κατανοώ απόλυτα τους προβληματισμούς τους. Αισθάνομαι τις αγωνίες τους. Άλλωστε στη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου, εμείς, ως δημοτική παράταξη , αναδείξαμε αυτά τα προβλήματα,καταδείξαμε την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής, παρουσιάσαμε το σχέδιό μας για την ανάπτυξη του τόπου μας με επακόλουθη τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής μας.

Η κοινωνική πλειοψηφία αποφάσισε , με την ψήφο της, να δώσει στη δημοτική αρχή μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτή την κοινωνική επιλογή οφείλουμε όλοι να τη σεβαστούμε.Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι δεδομένο.

Οι μετά Χριστόν προφητείες δεν έχουν κανένα νόημα , τίποτα δεν προσφέρουν, σε τίποτα δεν βοηθούν.

Εμείς , με τη μικρή πολιτική και παραταξιακή δύναμη που η κοινωνία μας έδωσε, θα πράξουμε το καθήκον μας. Με τρόπο συντεταγμένο θα ασκήσουμε δομική αντιπολίτευση , θα είμαστε διαρκώς παρόντες δίπλα στον κάθε δημότη , μαζί θα διεκδικήσουμε τα όσα μας πρέπουν.

Βασίλης Τσιρίκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *