Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Τρομερή καταγγελία για πρώην υπουργό του Μητσοτάκη που χτύπησε υπάλληλο στο αεροδρόμιο

Share

Τρομερή καταγγελία που έχει φτάσει στην Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε προκαλεί σεισμό!

Πρόκειται για βιαιοπραγία πρώην υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μάλιστα, από το χτύπημα του πρώην υπουργού ο υπάλληλος έπεσε λιπόθυμος πάνω στον γκισέ!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στην Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες (Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε), ο πρώην υπουργός ο οποίος θα ταξίδευε στην Κρήτη, μπέρδεψε την πύλη, με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση.

Όπως τονίζεται, προηγήθηκαν τρεις αναγγελίες με το όνομά του, ωστόσο ο ίδιος εμφανίστηκε με αρκετή καθυστέρηση και άρχισε να φωνάζει στους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κατάσταση ξέφυγε και ο πρώην υπουργός χτύπησε με την άκρη του κινητού του έναν υπάλληλο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα αυτός να λιποθυμήσει πάνω στον γκισέ.

Οι συνάδελφοι του υπαλλήλου κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλονται, ο πρώην υπουργός πούλησε «τσαμπουκά» ακόμα και μπροστά στα όργανα, ενώ απείλησε και έναν από τους δόκιμους ότι θα τον μεταθέσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο τέως υπουργός «εξερράγη» όταν επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν και φώναζε: «μην με ακουμπάτε έχω ασυλία».

Τα όσα συνέβησαν, έχουν καταγραφεί σε βίντεο, αναφέρει η καταγγελία που έφτασε στην Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε:

«Υπήρξε ΝΑΙ ή ΌΧΙ περιστατικό βιαιοπραγίας πρώην Υπουργού σε βάρος υπαλλήλου γνωστής αεροπορικής εταιρείας στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος;

Τις τελευταίες ώρες μια σοβαρότατη καταγγελία έχει φτάσει στην Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε, σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται πρώην Υπουργός της Κυβέρνησης σε περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος υπαλλήλου εδάφους γνωστής αεροπορικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρονται πρόκειται για ένα επεισόδιο που φαίνεται να έλαβε χώρα πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, με φερόμενο ως πρωταγωνιστή πρώην Υπουργό και θύμα της καταγγελλόμενης βιαιοπραγίας μέλος του προσωπικού του αεροδρομίου που βρισκόταν στην πύλη εξόδου.

Ο πρώην Υπουργός φαίνεται να μπέρδεψε την πύλη, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση. Είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το επώνυμο του τέως υπουργού, όμως και πάλι δεν εμφανίστηκε στην έξοδο.

Ο εν λόγω, σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν, ταξίδευε από την Αθήνα με προορισμό έναν από τους νομούς της Κρήτης.

Με καθυστέρηση αρκετής ώρας λοιπόν βρέθηκε μπροστά στους εργαζόμενους του αεροδρομίου και άρχισε να φωνάζει, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της καταγγελίας.

Κάποια στιγμή, όπως μας μεταφέρουν, η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε, με τον πρώην υπουργό να χτυπά με την άκρη του κινητού του στο κεφάλι μέλος του προσωπικού το οποίο έπεσε λιπόθυμο στο γκισέ ελέγχου των εισιτηρίων, με τους υπόλοιπους υπαλλήλους να προσφεύγουν στη συνδρομή της αστυνομίας.

Όμως και μπροστά στα όργανα, όπως μας μεταφέρουν, ο τέως υπουργός φαίνεται να πούλησε «τσαμπουκά» απειλώντας τον έναν εκ των δοκίμων ότι θα τον μεταθέσει.

Μάλιστα όταν επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν φώναζε «μην με ακουμπάτε έχω ασυλία».

Οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι το σκηνικό έχει βιντεοσκοπηθεί.

Εμείς απλά ρωτάμε δημόσια:

Υπήρξε ΝΑΙ ή ΌΧΙ περιστατικό βιαιοπραγίας πρώην Υπουργού σε βάρος υπαλλήλου γνωστής αεροπορικής εταιρείας στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος;

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση των πολιτικών ηγεσιών των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταφορών, καθώς επίσης της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να διατάξουν άμεση διερεύνηση του περιστατικού και να ελεγχθεί το οπτικοακουστικό υλικό της τελευταίας εβδομάδας των πυλών εξόδου για τις πτήσεις από Αθήνα σε προορισμούς της Κρήτης.

Ειδικά ζητάμε να ελεγχθούν εκείνες οι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού πτήσεις, στις οποίες επέβαιναν πρώην υπουργοί και νυν βουλευτές της σημερινής Κυβέρνησης.

Καλούμε τον φερόμενο ως εμπλεκόμενο, εφόσον αυτό το περιστατικό έχει λάβει χώρα και αναγνωρίζει τον εαυτό του στις καταγγελίες, να βρει το πολιτικό θάρρος και το σθένος να επιβεβαιώσει ο ίδιος το περιστατικό, αναλαμβάνοντας την πλήρη πολιτική και ποινική ευθύνη της πράξης του. Καλούμε επίσης την αεροπορική εταιρεία, για την οποία μας μεταφέρουν ότι έχει ήδη ενημερωθεί η ανώτατη διοίκησή της, να λειτουργήσει (εφόσον επιβεβαιώνεται το περιστατικό) προστατευτικά για το μέλος του προσωπικού της και όχι υπέρ του πρώην υπουργού και της συγκάλυψης.

Για το θέμα, αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία που ήδη συλλέγουμε. Ελπίζουμε όλοι να σταθούν στο ύψος της ευθύνης τους και να ρίξουν φως σε ένα περιστατικό για το οποίο έχουν περάσει αρκετά εικοσιτετράωρα στο σκοτάδι…»

Το βίντεο στο σύνδεσμο που ακολουθεί

https://www.facebook.com/voicenews.gr/posts/pfbid035Mz7CuYvqfk92RWgjaYub5tu5KQhfi6QgRBBp4YBsznZM2fDXKNrEuefS3BE5PWXl

Νεότερη ενημέρωση για το επεισόδιο

Χλευάζει το πανελλήνιο ο Αυγενάκης με την πλάτη του Μητσοτάκη!

Με μία ανακοίνωση – πρόκληση «απάντησε» ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την αποκάλυψη του βίντεο με τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό ”άγριου ξυλοδαρμού”, ”λιποθυμιών”, ”χειροδικιών” από μέρους μου», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβαση.

Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλέφωνο από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος.

Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο».

Διαπιστώνουμε με λύπη πως ο Λευτέρης Αυγενάκης χλευάζει το πανελλήνιο και μάλιστα με τις πλάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για εκείνες τις στιγμές που οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Ας θυμηθούμε την σκηνή με το «λεκτικό επεισόδιο», όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος:

Υπενθυμίζεται, πως το σοβαρό περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, γύρω στις 10:00 το πρωί στην πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο.

Ο βουλευτής μπέρδεψε την πύλη και έχασε την πτήση του, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το όνομά του!

Έξαλλος, όχι μόνο χαστούκισε τον υπάλληλο, αλλά άρχισε να… επιτίθεται και στον εξοπλισμό του αεροδρομίου.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως επιτέθηκε λεκτικά και σε αστυνομικούς, απειλώντας τους πως θα τους «μεταθέσει δυσμενώς» και επικαλούμενος την ασυλία του!

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις