Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Τριπλό φονικό στη Γλυφάδα: Με αυτή την καραμπίνα έσπειρε τον θάνατο ο Αιγύπτιος μακελάρης

Share

Τριπλό φονικό στη Γλυφάδα.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στη Γλυφάδα, ο 76χρονος Αιγύπτιος για να σκοτώσει την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής, Αντώνη Βλασσάκη αλλά και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη.

Σοκάρουν τα ευρήματα της αστυνομίας, καθώς οι Αρχές εντόπισαν δίπλα στο φονικό όπλο, θανάσιμα τραυματισμένο τον Αιγύπτιο δράστη.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε εισβάλει σε κατάσταση αμόκ στον ημιώροφο του κτηρίου της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας Καρνέση.

Με το συγκεκριμένο όπλο, ο Αιγύπτιος αφαίρεσε 4 ζωές, μεταξύ των οποίων και τη δική του.

«Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

Ο Αριστείδης, ο οποίος είχε βαφτιστεί από την οικογένεια Καρνέση και ήταν άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης τους, έφτασε αποφασισμένος για όλα, λίγο μετά τις 10 το πρωί της περασμένης Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου, στη ναυτιλιακή εταιρεία. Οπλισμένος με μια καραμπίνα και ένα πιστόλι, τα οποία είχε κρύψει σε μια σακούλα.

Μπήκε μέσα από το πάρκινγκ και ανέβηκε στους επάνω ορόφους του κτιρίου. Αρχικά, συνάντησε έναν εργαζόμενο, ο οποίος έκπληκτος τον ρώτησε: «Άρη τι κάνεις εδώ;» για να πάρει την αποστομωτική απάντηση:

«Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Τώρα θα δεις τι θα πάθουν. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω».

Ο 76χρονος Αιγύπτιος, ήρθε αρχικά πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρία Καρνέση, 77 ετών και τον άνδρα της αδερφής της, 80 ετών. Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εξ επαφής τη γυναίκα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια πυροβόλησε στο σώμα τον γαμπρό της αλλά και τον πρώην καπετάνιο, ο οποίος προσπάθησε να μπει στη μέση για να τον αφοπλίσει. Εκείνη την ώρα, η συνιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, συμπτωματικά έλειπε από το γραφείο της.

Όταν ο 76χρονος δολοφόνος δεν κατάφερε να τη βρει, κατέβηκε στο υπόγειο, έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του, πίεσε την σκανδάλη και αυτοκτόνησε υπογράφοντας και με το ίδιο του το αίμα το φινάλε αυτής της τραγωδίας στη Γλυφάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις