Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Τρεις συλλήψεις για την αρπαγή της 15χρονης

Share

Τρεις συλλήψεις για την αρπαγή της 15χρονης

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε δύο γυναίκες και έναν άντρα στο Περιστέρι Αττικής.

Η σύλληψη έγινε για την υπόθεση εξαφάνισης ανήλικης (15 ετών) από το σπίτι της. Αυτήν τη φορά, η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε από την πρώτη στιγμή η εξαφάνιση της 15χρονης έφερε γρήγορα αποτέλεσμα.

Οι τρεις που συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα είναι μια 17χρονη που έκρυψε στο σπίτι της την 15χρονη, η μητέρα της 17χρονης και ένας 19χρονος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθησαν τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης ανήλικης την 19-04-2022.

Πιο αναλυτικά, μεσημβρινές ώρες χθες, Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο μεθοδικών και επισταμένων ερευνών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, ανευρέθη στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 19-04-2022.

Η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις