Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Το μεγάλο deal που σώζει τον Αστέρα Αμαλιάδας

Share

Το μεγάλο deal που σώζει τον Αστέρα Αμαλιάδας.

«Σωσίβιο» για τη θρυλική ομάδα  οι Παπαδάκος & Παπαδάτος

Την προσπάθεια του επιχειρηματία Γιάννη Σταυρόπουλου για να «σωθεί» το ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Αστέρα Αμαλιάδας στηρίζουν οικονομικά οι επιχειρηματίες Ανδρέας Παπαδάκος και Ανδρέας Παπαδάτος, οι οποίοι βάζουν πλάτη και καλούν φορείς και ιδιώτες ώστε όλοι μαζί να συνδράμουν και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πρωτοβουλία αυτή θεωρείται ως η μόνη λύση για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και από τη νέα αγωνιστική χρονιά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Ήδη στο κάλεσμα των δύο επιχειρηματιών αρκετοί έχουν ανταποκριθεί θετικά και οι επόμενες ώρες θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας.
Στόχος τους είναι να βγει η ομάδα από το τέλμα και να ζήσει ακόμη πιο ένδοξες στιγμές από αυτές του παρελθόντος. Μετά από αυτήν την πρωτοβουλία ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος μεταξύ άλλων επισημαίνει «ο δήμος Ήλιδας πρέπει να έχει ισχυρή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα με όλα σωματεία και ο Αστέρας να οδηγηθεί εκεί που του αξίζει.

Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια για την πόλη, για τη νεολαία μας και τον αθλητισμό στον οποίο όλοι οφείλουμε να επενδύσουμε».
Από την πλευρά του ο κ. Ανδρέας Παπαδάτος τονίζει «Συμμετέχω προσωπικά σε αυτή την κίνηση και τη στήριξη νέων ανθρώπων για να οδηγηθεί ο Αστέρας μας σε ένα καλύτερο μέλλον και περιμένουμε και άλλους φίλους ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε να σωθεί η ομάδα μας».

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις