Εκκενώνουν το νοσοκομείο

Το ΕΚΑΒ σε κατάρρευση! Μετέφεραν τραυματία σε καρότσα στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα στην Ιερισσό, όπου ένας τραυματίας μεταφέρθηκε με καρότσα στο νοσοκομεία.

Άλλο ένα περιστατικό, που  έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι το ΕΚΑΒ βρίσκεται υπό κατάρρευση. Και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου…

Όπως καταγγέλλεται μέσω Facebook, ένας νεαρός άνδρας τραυματίστηκε στην Ιερισσό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού διότι «το παρκαρισμένο ασθενοφόρο δεν έχει πλήρωμα για να μπορέσει να περιθάλψει τον τραυματία».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο άνδρας είναι ξαπλωμένος στην καρότσα και έχει δεμένο το πόδι του με ένα σεντόνι. Οι συμπολίτες του έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον μεταφέρουν οι ίδιοι στο νοσοκομείο.

ΕΚΑΒ υπό κατάρρευση

«Η Ελλάδα δεν καίγεται, έχει ήδη καεί» σημειώνεται στην ανάρτηση. «Σήμερα στην Ιερισσό μετά από ατύχημα ένας νέος άνθρωπος – ακόμα ένας – μεταφέρεται στην καρότσα αγροτικού γιατί το παρκαρισμένο ασθενοφόρο δεν έχει πλήρωμα για να μπορέσει να περιθάλψει τον τραυματία. Ένας άνθρωπος που πονάει στοιβάζεται σε μια καρότσα με το πόδι του τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μια ηλιοροφή αυτοκινήτου για να ξαπλώσει σε συνθήκες καύσωνα» γράφει ο χρήστης και τονίζει:

«Η Ιερισσός είναι γεμάτη από κόσμο που αν πάθει κάτι πρέπει να υπάρχουν αρκετά αγροτικά να εξυπηρετήσουν. Οργή και μίσος για κάθε υπεύθυνο αυτής της τραγικής κατάστασης. Το επιτελικό κράτος του Κούλη διαλύει τα πάντα στο πέρασμα του και εμείς πρέπει να πάψουμε να είμαστε θεατές της καταστροφής μας».

Το papafotis.gr για να σας ενημερώσει χρησιμοποίησε ως πηγή για την είδηση το newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *