Πα. Οκτ 7th, 2022
Το «3on3 Streetball GNN» φέτος και στην πόλη του Πύργου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού ,Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Νικολακόπουλος Δημήτρης ,σήμερα υποδέχθηκε στο συνεδριακό κέντρο της ΠΔΕ τους κυρίους , Πλεμμένο Γιάννη , αντιδήμαρχο Παιδείας και Εθελοντισμού του δήμου Πύργου , Τσίτσο Νικόλαο και Συναδινό Νικόλαο διοργανωτές του τουρνουά προκειμένου να κάνουν γνωστό την διεξαγωγή του «3on3 Streetball GNN» που θα διεξαχθεί στις 17-18-19 Αυγούστου στην κεντρική Πλατεία Πύργου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι είναι ένα εμβληματικό τουρνουά που για 8 η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί θεσμό για την πόλη μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στηρίζει την συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι είναι ένα μέρος από τις συνολικά 4 διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος στις μεγαλές πόλεις , την Πάτρα , το Αγρίνιο, τώρα στον Πύργο και ο τελικός με τις καλύτερες ομάδες θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία τον Σεπτέμβριο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε πόσο σημαντικό που οι φορείς ,ΠΔΕ και Δήμος Πύργου είναι σε άψογη συνεργασία και δίπλα στους ανθρώπους που διοργανώνουν τέτοιες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις αλλά και event αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Το «3on3 Streetball GNN» φέτος δεν είναι μόνο του, αλλά έχει ένα σημαντικό συμπαίκτη (αδερφάκι) το «1on1» που για πρώτη φορά συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα και έχει μεγάλη άνθηση στην Αμερική. Τέλος , ο κ Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε ότι ο κ. Συναδινός Νίκος και ο Τσίτσος Νικόλαος είναι αυτοί που το έκαναν πανελληνίως γνωστό σε όλη την Ελλάδα και είναι τιμή για την πόλη μας , τον Πύργο, να αποτελεί μέρος των αθλητικών διοργανώσεων και ίσως και την πιο σημαντική γιατί είναι θεσμός και διαφήμιση για την περιοχή μας.

Το «3on3 Streetball GNN» θα διεξαχθεί στις 17-18-19 Αυγούστου στην κεντρική Πλατεία Πύργου.
Το «3on3 Streetball GNN» θα διεξαχθεί στις
17-18-19 Αυγούστου στην κεντρική Πλατεία Πύργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.