Με μια σεμνή τελετή, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή Ευρώπης Ελληνορωμαϊκής Πάλης U17 Αρίωνα Κολιτσόπουλο, για την εξαιρετική αγωνιστική πορεία του, στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Βουκουρέστι. Ο κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ζήλο και την προσπάθεια που κατέβαλε ο Αρίων Κολιτσόπουλος, για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τέλος μίλησε για το ήθος των αθλητών της ομάδας Πάλης «Τιτάνες Πύργου» όπου ο Αρίων Κολιτσόπουλος είναι μέλος και τους χαρακτήρισε ως αγγελιοφόρους των Ολυμπιακών ιδεωδών και του ευ αγωνίζεσθε.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο πατέρας και προπονητής του «χρυσού» αθλητή ο κ. Αλέξης Κολιτσόπουλος. Όπως δήλωσε έχει την χαρά και την τιμή ένας αθλητής του να γίνει πανευρωπαϊκός πρωταθλητής και μάλιστα να φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο σε αυτήν την κατηγορία.

Ο κ. Αλέξης Κολιτσόπουλος ζήτησε από την πολιτεία να είναι αρωγός αυτής της ωραίας προσπάθειας των αθλητών της ομάδας «Τιτάνες Πύργου», οι οποίοι το τελευταίο έτος έχουν φέρει τόσες πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και την Ηλεία.

Το κεντρικό πρόσωπο, ο πρωταθλητής Ευρώπης Αρίων Κολιτσόπουλος, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Νικολακόπουλο για την ηθική στήριξη που του παρείχε, ενώ επεσήμανε ότι με τη διάκρισή του αυτή, πολλά παιδιά θα εμψυχωθούν για να ασχοληθούν με την πάλη και το άθλημα να ξαναρχίσει να βγάζει πρωταθλητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *