Τιμή στη μνήμη του Βασίλειου Μαρτζάκλη

Τιμή στη μνήμη του Βασίλειου Μαρτζάκλη οφείλουμε όλοι να αποδώσουμε.

Σαν σήμερα δολοφονήθηκε την στιγμή που προσπαθούσε να προστατέψει όλους μας, από έναν επικίνδυνο κακοποιό.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσίευσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Ανθυπαστυνόμος Μαρτζάκλης Βασίλειος τραυματίστηκε θανάσιμα την 11-05-2014 στην Ανδραβίδα Ηλείας, κατά τη διάρκεια συμπλοκής με οπλισμένο διαρρήκτη, διασώζοντας πολίτη που βρισκόταν σε κίνδυνο.

Την 11-4-2018 οι γιοί του, Παρασκευάς και Βασίλειος παρέλαβαν σε τελετή στο Μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, το Αστυνομικό Μετάλλιο “Αστυνομικός Σταυρός” μετά του αντίστοιχου διπλώματος.

Ο Ανθυπαστυνόμος Μαρτζάκλης Βασίλειος γεννήθηκε το 1979 στην Ανδραβίδα Ηλείας & υπηρέτησε κυρίως σε Υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών.

Είχε τιμηθεί με ηθικές αμοιβές για εξαίρετες πράξεις.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας κ. Γρηγόρης Κατσώλης, δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα το εξής:

Βράδυ 11-05-2014 ο Ανθυπαστυνόμος ε.α. Βασίλειος Μαρτζάκλης επιστρέφοντας στην οικία του, ευρισκόμενος εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, αντιλήφθηκε συμπλοκή μεταξύ ιδιοκτήτη κοντινού σπιτιού και οπλισμένου με μαχαίρι διαρρήκτη, επενέβη άμεσα και με πράξη αυτοθυσίας διέσωσε τον πολίτη, πλην όμως κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε θανάσιμα.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Γρηγόρης Κατσώλης Τιμή στη μνήμη του Βασίλειου Μαρτζάκλη

Το papafotis.gr εκφράζει την ελπίδα να μην ξεχαστεί ποτέ η αυτοθυσία του Βασίλειου Μαρτζάκλη και να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τη νεολαία μας.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *