Παραιτήθηκε ο κ. Νίκος Σιαψάλης

 

ρεπορτάζ του  Δημήτρη Παπαφώτη

 

Μια ανατροπή που δεν περίμεναν πολλοί συνέβη στην Αμαλιάδα. Κέρδισε τις εκλογές άνετα αλλά «έχασε» την προεδρία του Συλλόγου και παραιτήθηκε!

Ο λόγος για τον κ. Νίκο Σιαψάλη, πρόεδρο για δύο συνεχείς θητείες στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας (Αμαλιάδας) και καθαρό νικητή για τρίτες στη σειρά εκλογές. Τι συνέβη;

Όπως είπε ο ίδιος ο κ. Σιαψάλης στο papafotis.gr «ενώ ο εμπορικός κόσμος της Αμαλιάδας προσήλθε στις κάλπες και ψήφισε δίνοντας καθαρή εντολή, αυτή δεν υλοποιήθηκε, όπως έδειξαν οι εξελίξεις.

Ενώ οι συνάδελφοί μας ελεύθεροι επαγγελματίες έστειλαν με τις ψήφους τους ξεκάθαρο μήνυμα ότι επιθυμούσαν να συνεχιστεί η προεδρία Σιαψάλη, όταν ήρθε η ώρα των αρχαιρεσιών το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό.

Για αυτόν το λόγο παραιτήθηκα. Επειδή σέβομαι όλους εκείνους που ήρθαν και ψήφισαν για να είμαι και πάλι πρόεδρος για να συνεχίσω να εφαρμόζω την έως τώρα πολιτική μου στον Σύλλογο. Εάν δεν είχα παραιτηθεί  θα ήταν σαν να τους πρόδιδα».

Ο κ. Σιαψάλης ακόμη μας είπε: «Συνεχίζω να είμαι β΄Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Πελοποννήσου. Μια πολύ σημαντική θέση από την οποία θα είμαι σε θέση να προωθώ για την επίλυσή τους τα θέματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος στην Αμαλιάδα».

Μετά από τις αρχαιρεσίες και την παραίτηση Σιαψάλη, σχηματίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την εξής σύνθεση, όπως την ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Νικολόπουλος Φώτιος. 

Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Συνήλθαν σε συνεδρίαση τη Δευτέρα 11/07/2022, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου κ. Σιαψάλη Νικόλαου, οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι για τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά τη διενέργεια ψηφοφορίας, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη: 

Πρόεδρος: Νικολόπουλος Φώτιος

Α’ Αντιπρόεδρος: Κράλλης Γεώργιος

Β’ Αντιπρόεδρος: Βαρνάβα Ανδριανή – Νταϊάνα

Γενικός Γραμματέας: Κόλλιας Ευστάθιος

Αναπληρωτής Γραμματέας: Τριγωνίδης Θεόδωρος

Ταμίας: Θεοδωρόπουλος Ανδρέας

Αναπληρωτής Ταμίας: Καβουρίνος Γεώργιος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου: Γεωργακόπουλος Ιωάννης

 

Για τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας

Ο Πρόεδρος

Νικολόπουλος Φώτιος

 

Το papafotis.gr εύχεται μια δημιουργική και επιτυχή θητεία στο νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας και τον πρόεδρό του κ. Νικολόπουλο Φώτη.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *