Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Θρίλερ στη Γλυφάδα – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Share

Θρίλερ στη Γλυφάδα και μάλιστα για γερά νεύρα.

Μετά από «βροχή» πληροφοριών, επιβεβαιώνεται ότι ο δράστης Αιγυπτιακής καταγωγής είναι νεκρός και πως εξέπνευσαν δύο από τους τραυματίες.

Συνολικά τέσσερις οι νεκροί σήμερα το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας «European Navigation» στην Γλυφάδα.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας , ο διαχειριστής, ένας καπετάνιος και ο ίδιος ο εκτελεστής που έβαλε τέλος στην ζωή του μόλις τον εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Το χρονικό του τρόμου

Λίγο μετά τις 10 το πρωί ο 70χρονος Αιγύπτιος ο οποίος εργαζόταν για πολλά χρόνια ως επιστάτης και απολύθηκε πρόσφατα εισέβαλλε μέσα στο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε από το πάρκινγκ και απείλησε τον άνδρα της ασφάλειας.

Στη συνέχεια ανέβηκε στον ημιόροφο όπου τραυμάτισε δυο άτομα και μετά ανέβηκε στο δεύτερο όροφο όπου πυροβόλησε μια γυναίκα! Σύμφωνα με την μαρτυρία μιας υπαλλήλου, ο δράστης ήθελε να τραυματίσει τα αφεντικά και κανέναν άλλο!

Η Άμεση Δράση ενημερώθηκε για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και η κινητοποίηση ήταν άμεση.

Στο μεταξύ, οι εργαζόμενοι έτρεχαν πανικόβλητοι να βγουν από το κτίριο.

Δείτε τις μαρτυρίες τρόμου των εργαζομένων που βγήκαν από το κτίριο:

Ποια είναι η ναυτιλιακή εταιρεία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 από τον Σπύρο Καρνέση.

Διαχειρίζεται εμπορικά πλοία, δεξαμενόπλοια πετρελαίου και χημικών και ένα στόλο περίπου 1.200.000 DWT υπό την European Product Carriers Ltd και συγκεκριμένα δύο shuttle tankers DP2 Suezmaxes που κατασκευάστηκαν το 2013 στο STX (Κορέα), τέσσερα δεξαμενόπλοια LR2 και οκτώ δεξαμενόπλοια MR, όλα κατασκευασμένα μεταξύ 2001 και το 2005 και τρία μικρά δεξαμενόπλοια για την εγχώρια ελληνική αγορά που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2004 και 2006, ενώ υπήρχε προγραμματισμός προσθήκης ακόμη πέντε δεξαμενόπλοιων MR στο STX στην Κορέα ήδη την περασμένη δεκαετία.

Τα γραφεία της ναυτιλιακής στην Γλυφάδα ασχολούνται με την λειτουργία, την ασφάλιση, την τεχνική διαχείριση, την ασφάλιση και το πλήρωμα.

Η ναυτιλιακή έχει απασχολήσει την επικαιρότητα καθώς τα μέλη της οικογένειας έχουν βρεθεί στα δικαστήρια για οικονομικά θέματα.

Ο ιδρυτής, Σπύρος Καρνέσης έχει και το πλειοψηφικό ποσοστό σε γνωστή εταιρεία καυσίμων.

Συναγερμός στη Γλυφάδα – Πυροβολισμοί και τραυματίες

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις