Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

«Θεϊκά Λόγια»: Μην χάσετε αυτήν την παράσταση στον Πύργο!

Share

Μην χάσετε την θεατρική παράσταση «Θεϊκά Λόγια» που παρουσιάζουν για τρεις ακόμα παραστάσεις, οι εκπληκτικοί ηθοποιοί της Ομάδας Τέχνης «Δούρειος Ίππος»!

Η παράσταση «Θεϊκά Λόγια» αποθεώθηκε στις κριτικές τόσο από τα μέσα ενημέρωσης όσο και από εκείνους που την παρακολούθησαν.

Κριτικές

“Μάγεψε” η παράσταση «Θεϊκά Λόγια» στον Πύργο, έγραψε το ertnews.gr για να συνεχίσει:

«Η σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων, έμοιαζε πολύ μικρή για να χωρέσει το ταλέντο και την ενέργεια των ηθοποιών της ομάδας «Δούρειος Ίππος», που κατάφεραν, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου σκηνοθέτη Παρασκευά Παπαπετρόπουλου, να παρουσιάσουν μια από τις πιο άρτιες και ποιοτικές παραστάσεις στον Πύργο με το έργο «Θεικά Λόγια».

Αποθέωση για τα «Θεϊκά Λόγια» έγραψε η protinews.gr για να προσθέσει:

«…ο Παρασκευάς Παπαπετρόπουλος τόλμησε, δούλεψε με τους ερασιτέχνες, αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχους ηθοποιούς του «Δούρειου Ίππου», για έξι ολόκληρους μήνες και πλέον προσφέρει στο ηλειακό κοινό μία παράσταση που θα μνημονεύεται για χρόνια.»

Η πιο ώριμη θεατρική τους στιγμή! έγραψε η patrisnews.gr και πρόσθεσε:

«Η σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων, έμοιαζε πολύ μικρή για να χωρέσει το ταλέντο και την ενέργεια των ηθοποιών, όμως ένας προς ένας, όλοι τους, κατάφεραν, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου σκηνοθέτη κ. Παπαπετρόπουλου, να παρουσιάσουν μια από τις πιο άρτιες, ολοκληρωμένες και ποιοτικές παραστάσεις που έχουμε παρακολουθήσει στην ηλειακή πρωτεύουσα.»

Κλείστε θέσεις

Επειδή απομένουν μόνο τρεις παραστάσεις ακόμα (Παρασκευή 12, Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Απριλίου) τηλεφωνήστε από τις 18.00 έως τις 21.00 στο 26210 36521 και κλείστε έγκαιρα τις θέσεις σας.

Το papafotis.gr σας συστήνει ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε αυτήν την παράσταση, για την οποία οι θεατρόφιλοι στην Ηλεία θα μιλούν τα επόμενα χρόνια!

Μην χάσετε την θεατρική παράσταση «Θεϊκά Λόγια» στον Πύργο από τον «Δούρειο Ίππο»
«Θεϊκά Λόγια» στον Πύργο από τον «Δούρειο Ίππο»

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις