Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Θέατρο του παραλόγου» η Κυβέρνηση;

Share

Μήπως είναι «θέατρο του παραλόγου» αυτή η Κυβέρνηση;

Τι άλλο να αναρωτηθεί ένας λογικός άνθρωπος για αυτήν όταν:

δεν κάνει τίποτα για τίποτα, δεν εφαρμόζει ούτε καν τους νόμους που η ίδια έχει ψηφίσει και συγκαλεί έκτακτες συσκέψεις, οι οποίες είναι τόσο «έκτακτες», που οι αποφάσεις τους ανακοινώνονται μέρες μετά!

«Θέατρο του παραλόγου»

Με αφορμή τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια που έγιναν από οπαδούς του Ολυμπιακού στο Ρέντη, με τον 31χρονο να δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευσε να πετάξει πάλι κορώνες για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Συγκλήθηκε μάλιστα και έκτακτη διυπουργική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ολοκληρώθηκε και εκεί που θα περίμενε κανείς να υπάρξουν άμεσα αυστηρές ανακοινώσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πηγές από την κυβέρνηση ανέφεραν ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν τη… Δευτέρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη!

Τι θα ανακοινωθεί, ή αλλιώς, τι θα ξανα-ανακοινωθεί…

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το sdna.gr υπάρχουν 2+1 σενάρια για την αντιμετώπιση του θέματος:

Σενάριο πρώτο, η ανάκληση της αυγουστιάτικης απόφασης για παρουσία της αστυνομίας στους ελέγχους στις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Το βάρος θα πέσει στις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ (αλλά και στα ερασιτεχνικά σωματεία), με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.
Σενάριο δεύτερο, στοπ σε όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, γιατί όπως φωνασκούν οι κυβερνητικές πηγές, «οι αποφάσεις του πρωθυπουργού θα είναι αυστηρές καθώς δεν πάει άλλο»… Αυστηρότητα από Δευτέρα όμως, μη χαλάσουμε και το Σαββατοκύριακο…
Σενάριο τρίτο, με οριστικό κλείσιμο των θυρών των οργανωμένων οπαδών (πόσες φορές θα εξαγγελθεί αυτό ακόμα; ).

Όπως καταλαβαίνει κανείς… τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Σοβαρότης και ουσία, μηδέν.

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις