Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Θα πνιγούμε πάλι στα σκουπίδια και στα τρωκτικά;

Share

Θα πνιγούμε πάλι στα σκουπίδια και στα τρωκτικά;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα πνιγούμε πάλι στα σκουπίδια και στα τρωκτικά;

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πρόσφατα οι οφειλές των Δήμων στο ΦΟΔΣΑ. Τα αποτελέσματα είναι τραγικά.

Χρέη που αγγίζουν ή ξεπερνούν τα 4.000.000 ευρώ μας βάζουν σε σκέψεις ότι πολύ σύντομα θα ξαναζήσουμε στο Νομό Ηλείας εφιαλτικές στιγμές του πρόσφατου
παρελθόντος.

Ο Νομός Ηλείας θα ξαναγίνει αρνητικό πρώτο θέμα στο Πανελλήνιο, με χιλιάδες τόνους σκουπιδιών σε κάδους-δρόμους και χωράφια και τρωκτικά και ασθένειες να απειλούν τα παιδιά μας.

Ειδικά ο Δήμος Πύργου μαθαίνουμε ότι έχει να πληρώσει τον σύνδεσμο αρκετούς μήνες, παρόλο που εισπράττει κανονικά τα ανταποδοτικά τέλη από τους δημότες.

Η δόση των 141.000 ευρώ το μήνα και η συμφωνία, μπορεί να αμφισβητείται δικαίως ή αδίκως, όμως υπάρχουν νόμοι και θεσμοί που δεν μπορεί να τους σεβόμαστε κατά το δοκούν και να τους επικαλούμαστε όποτε μας συμφέρει, για να κάνουμε παρωχημένη μικρό-πολιτική περασμένων δεκαετιών.

Όλα αυτά τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που χρωστάει ο Δήμος Πύργου (και οι άλλοι Δήμοι) ποιος θα τα πληρώσει; Οι επόμενοι;

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι ο Δήμος Πύργου χρωστάει για τα έτη 2022 και 2021 περίπου 2.000.000 ευρώ!!! και παρόλα αυτά συνεχίζει τις ατέλειωτες εκδηλώσεις (άρτον και θεάματα) χρησιμοποιώντας μάλιστα ως τελετάρχες προσωπικό που έχει προσληφθεί για λόγους έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κατά παράβαση των οδηγιών του ΑΣΕΠ.

Η λύση βρίσκεται (και) στην ανακύκλωση, τομέας που δυστυχώς αδυνατεί να δουλέψει, εφόσον φυσικά τον «διαχειρίζονται» άνθρωποι και πρακτικές από το πολύ κακό παρελθόν και με τακτικές «τα χώνω»…

Η Πατριωτική Ένωση προτίθεται να αναζητήσει τις ευθύνες και να κινηθεί σε όλα τα αρμόδια όργανα και αρχές για να δει (πρωτίστως) που πήγαν (ή δεν πήγαν) τα χρήματα των πολιτών και γιατί ΔΕΝ πληρώνουν οι Δήμοι, παρόλο που οι πολίτες πληρώνουν κανονικά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Πατριωτικη Ένωση
Πατριωτικη Ένωση

ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηλείας

ΧΑΡΗΣ-ΒΑΣ.-ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΗΣ-ΒΑΣ.-ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις