Σα. Οκτ 1st, 2022
μηνιαία πληρωμή στα τέλη κυκλοφορίας και επαναφορά

Έχετε σε ακινησία το όχημά σας για να γλυτώσετε το υψηλό κόστος των τελών κυκλοφορίας; Τώρα έχετε τη δυνατότητα να το επαναφέρετε οικονομικότερα. Πώς;

Ήδη έχει μπει σε λειτουργία η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ που δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας με το μήνα και έτσι να γλυτώσουν από τον αυξημένο λογαριασμό.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όχημά τους και όσοι δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας για το σύνολο του έτους.

Η ρύθμιση δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας μόνο για το χρονικό διάστημα που το όχημά τους βρίσκεται σε κυκλοφορία και όχι για το σύνολο της χρονιάς.

Οι κάτοχοι οχημάτων με αίτηση στην ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ MyCAR συμπληρώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία και τα στοιχεία του οχήματος και αφού καταβάλουν τα δωδεκατημόρια των ετήσιων τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στους μήνες της άρσης μπορούν να επανατοποθετήσουν τις πινακίδες στα αυτοκίνητά τους και να τα κυκλοφορήσουν.

Ωστόσο η άρση της ακινησίας των οχημάτων θα μπορεί να γίνει μόνο μια φορά εντός του έτους.

Πηγή  το μπλογκ της Βόρειας Ηλείας boreiaileia.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.